tour de garderobe – billedbombe!

Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-3 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-7 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-8 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-9 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-10

Så er det tid til den store tour de Maries garderobe. Her, hvor jeg bor i øjeblikket har jeg, udover mit enorme værelse, en enorm garderobe med walk-in, som I kan se på billederne herover – oh yes! Pt. tror jeg kun jeg kan blive boende indtil slut-februar(hvis I kender en 2-3-4 værelses lejlighed i KBH til max 15000kr/md, der kan overtages 1/3, så sig endelig til), så jeg må nyde hver en kvadratmeter, især af min dejlige garderobe, som jeg ikke tror jeg kan finde magen til andre steder, imens jeg har værelset.

 

Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-4 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-1 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-11

Da jeg flyttede ind, spurgte en veninde fra mit studie om ikke jeg manglede et stativ til mit tøj – meget passende, for det gjorde jeg! Så introducerede hun mig for hendes venindes nyopstartede firma, Stelew, der laver de fineste stativer i vandrør, som man kan customize som man vil. Jeg fik lov til at få et stativ at teste og jeg er enormt glad for min udgave af stativet. Jeg har selv “designet” det med hele tre “afdelinger”, så jeg kan organisere mit tøj i kategorier – det stativ jeg har vil ligge på omkring 1149kr, og så kan det skrues fast i væggen!

Så på mit Stelew-stativ har jeg alle langærmede bluser og skjorter(det er jo vinter) på øverste etage, på nederste har jeg alle mine skørter og på den lille del for enden hænger lange, langærmede kjoler, nye indkøb og store skuldertasker.

På min vægreol, som er fra IKEA, har jeg al strik og alle mine bukser og shorts, og i mit walk-in har jeg en stang med alt sommertøjet og en stang med alle mine(enormt mange) jakker, en smule festkjoler og natkjoler.

 

Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-2 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-5 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-12 Marie My Nemesis babe wardrobe stelew-6

 

Hvad synes I om min garderobe?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “tour de garderobe – billedbombe!”

 1. Camilla Avatar

  Kæft hvor har du en lækker garderobe!! Er helt forelsket. Der er så meget interessant tøj 🙂
  Ville være fedt med et indlæg om dine egne yndlings pieces!

  1. Marie My Avatar

   Tak skal du have, Camilla! 🙂 Jeg er også mega glad for min tøjsmaling – og jeps, det er en god idé til et indlæg, den vil jeg brygge videre på! 😀

   1. Camilla Avatar

    Vil jeg glæde mig til!! 🙂
    Ville også være fedt med et indlæg, hvor du fortæller om tøj, du måske ikke bruger (så tit), hvis du har sådan noget eller måske noget du ikke er så vild med som du var engang / noget du bare måtte eje men ikke bruger. Et indlæg med tøj der har en speciel historie eller betydning ville også være fedt 🙂

 2. Julie Camille Avatar
  Julie Camille

  Man sidder sgu og savler lidt nu… Lækkert lækkert lækkert!
  Hvor har du fundet sølvbøjlerne du bruger til dine nederdele? 🙂 De er bare super fine, og jeg har endnu ikke kunne opstøve nogle i sølv!

  1. Marie My Avatar

   hæhæhæ, tak! 😀 Jeg kan faktisk ikke huske hvor jeg bestilte mine buksebøjler, men det er fra en eller anden random hjemmeside, der sælger vaskeribøjler 🙂

 3. Nanna Ørner Avatar

  Du lever jo den ultimative drøm med walk-in og det hele! Din garderobe er så fed, men det tror jeg godt, vi vidste i forvejen^^’

  1. Marie My Avatar

   haha, ja, det er virkelig drømmen! Tak skal du have! 😀

 4. Julie Avatar
  Julie

  Den er for lækker!!!

 5. Ying Avatar
  Ying

  Godmorgen! Sælger du den røde taske, der hænger på vandrørsstativet? 🙂

  1. Marie My Avatar

   det kommer jeg nok ikke til 😉

   1. Ying Avatar
    Ying

    Øv, den er nemlig lækker 😉

 6. Rikke Albæk Avatar
  Rikke Albæk

  Elsker din blå genbrugspels, Wauv.. Sikken et scoop..Jeg elsker blå, bruger farven istedet for at falde for sort/sort fælden…