tour de modeuge: arbejd arbejd

 photo planer_zpsf8c872d3.jpg

Så er det i aften, jeg igen folder vingerne ud og flyver mod London og dermed påbegynder efterårets tour de modeuge. Jeg skal igen bo hos søde Isabella i London, ligesom sidst, og for første gang tager hun med til både Milano og Paris, hvor vi skal følges ad og bo sammen hele turen. Det er første gang jeg ikke rejser mutters alene, hvilket jeg er ret spændt på – men heldigvis er Isabella bare toppen!   Denne omgang kommer jeg til at arbejde for NastyGals blog og Soundvenues stilsektion hvilket jeg glæder mig til – både at se mine billeder hos NastyGal, der har en ret så stor international læserflade og derudover laver jeg en anden type billeder for Soundvenue end jeg plejer, hvilket jeg også tror bliver godt. Det er nu min anden sæson af “tre-modeuger-i-træk”, hvilket gør, at jeg er ret meget mere afslappet omkring de hele – nu har jeg været i alle tre byer og kender nogenlunde til trommerommen omkring de hele. Ih, så rart det er at føle sig hjemme, når man alligevel skal være væk hjemmefra i næsten tre uger. Jeg tænker måske at lave en ny spørgerunde omkring mit streetstylearbejde og mine rejse-“vaner”, når jeg kommer hjem igen – hvad synes I om det? Og hvad glæder I jer mest til at se og læse om fra min lille turné?

Tonight I’ll be folding out my wings again and flying towards London to begin the European tour de fashion week of this fall. I’ll be staying with sweet Isabella in London again, and for the first time, she’ll be going with me to both Milan and Paris, where we’ll be traveling and living together for the entire time. It’s the first time I’ve ever really been doing fashion week travels without being all by myself, which I’m quite excited about – luckily Isabella is a sweetheart, so I’m confident that we’ll have a great time together!   This time I’ll be working for NastyGal’s blog and for Soundvenue’s style section,  which I’m quite excited about. I can’t wait to see my photos on the NastyGal blog that has an enormous amount of followers and then I’ll be doing a different kind of photos for Soundvenue than I usually do for them, which I think will be great as well. This season will be my second “three-fashion-weeks-in-a-row” season, which makes me quite laid back about i all – now I’ve been to all the cities before and I kind of know what’s the deal about it all now. It’s so nice to feel at home, when you’re traveling for almost three weeks. I might do a Q&A about my street style work and my traveling habits when I get back home – how’d you like that? And what are you most excited to see and read about from my little tour?

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG