tiles and flowers

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals3 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals7 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals4 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals6 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals1 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals5 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals8 JUMPER & SKIRT: SECOND HAND, SCARF: DOROTHEE SCHUMACHER, BAG: RAINTREE (gifted), BOOTS: ZARA

I sidste uge var jeg og et par venner fra min klasse på en mindre gåtur rundt i Malmö. Vejret var helt formidabelt, hvad angår ikke at fryse og jeg havde stort set ikke brug for den jakke, jeg havde taget med udover dette outfit. Jeg havde fundet min fine – nok også favorit – nederdel frem fra sommergarderoben og tilsat den min tykkeste strik – så kan den sagtens bruges til vinter.

For lidt fin detalje satte jeg et lille tørklæde i halsen under rullekraven, og jeg synes det endte med at se så fint ud! Jeg har for nyligt også fået min en ny skoletaske i gave fra Raintree, der laver tasker produceret af plasticflasker og som er flettede af socialt udsatte, så de kan få løn og livsgrundlag. Ikke dårligt, og tasken er virkelig og rummelig fin også!

Hvad synes I om mit blomstrede outfit?
[show_shopthepost_widget id=”2188796″]
[show_shopthepost_widget id=”2188791″]

 

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-4-6-collage-tiles-florals2