tyggegummi-tømmermænds-outfit

COAT: SECOND HAND/VERAS COPENHAGEN, DRESS: MONKI, BAG: WEEKDAY, SHOES: SECOND HAND

Billederne her blev taget af Stine for præcis en uge siden, hvor vi mødtes til kaffe, snak og fotografi i selskab med mine buldrende tømmermænd. Natten før var jeg kommet hjem kl 5:30 efter en guld-temafest og stod derfor først op en time før jeg skulle møde Stine. Og med et overskud, der var lig nul, mens jeg stadig gerne ville se smart ud, sprang jeg i det nemmeste smartheds-tømmermændslook.
I den behageligste printede kjole, en ny-swappet trenchcoat(se tips til lækre trench coats her!) og med et tyggegummi-lyserødt net over armen sprang jeg på bussen mod Nr. 11, hvor jeg fik en tiltrængt cola og en catch-up snak med Stine. Det gik op for os, at vi har været venner i 5 år – tænk sig lige, 5 år! Vi mødtes første gang i 2012, hvor Stine inviterede mig på kaffe i København og dermed blev min første bloggerveninde. Jeg ved egentlig ikke hvor jeg vil hen med at fortælle det, udover at jeg glæder mig sådan over at have mødt så skøn en ven på grund af bloggen!

Hvad synes I om looket – og hvor tunge tømmermænd har I i dag?

SHOP COMFY TØMMERMÆNDS-VENLIGE KJOLER 
[show_shopthepost_widget id=”2505824″]