tyske nørder og jeg

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSammen med denne måneds bunke af modeblade, der kom ind ad brevsprækken fik jeg også det her blad med. Det er det tyske Nørdhæftii som stort set er skrevet til tyskere, der er helt tossede med Skandinavien. De havde kontaktet mig for virkelig lang tid siden, hvor jeg lavede et interview med dem om min mening om skandinavisk mode og stil og glemte alt om dem siden.. og så droppede det lige ind hos mig forleden dag – endda med et af mine billeder på forsiden og en dobbeltside i midten af bladet! Hele artiklen er på tysk(oversat fra dansk) og efter at have læst den, vil jeg sige at jeg lyder overraksende velvidende og velformuleret på tysk, når det kommer til mode. Pudsigt! I kan tjekke Nørdhæftiis hjemmeside ud her og endda bestille et blad, hvis I også kan tysk, der er helt vilde med Skandinavien, høhø.

In the bunch of fashion magazines in my mailbox I got this month, I found this little magazine. It’s the German Nørdhæftii, which is a magazine written for Germans who just loooove Scandinavia, basically. They’d contacted me months ago and I did an interview with them on my view on Scandinavian fashion and style and then pretty much forgot everything about it afterwards.. and then this baby came to me the other day – even with my photo on the cover and an interview of two whole pages in the middle of the magazine! The entirs article is in German(translated from Danish) and I must say that I sound surprisingly clever and articulate in German, when I talk about fashion. Weird! You can check out Nørdhæftii’s site here and even order a copy, if you too know German and love Scandinavia, haha.

Udgivet
Kategoriseret som BLOG