udsalgskjoler til de solskoldede

new in vintage dresses in paris Marie My Jensen Nemesis Babe-13

Billedet herover er tydeligt nok taget i marts, hvor jeg stadig havde min næsten snehvide-agtige kulør og kunne gå i en hvilken som helst kjole. I øjeblikket er min kulør lækker solbrun og jeg ser mere sommerlig ud end jeg har gjort i årevis. Denne sommer har jeg nemlig brugt timer på at ligge til tørre under sydens sol og suge til mig, hvilket har resulteret i det, jeg med fire år uden solbadning bevidst undgik – en solskoldning og efterfølgende uflatterende solstreger.

Efter min tur til Toscana, som jeg kom hjem fra i går, savner jeg min blege kulør og jævne hudfarve, da jeg pt sidder med en brun krop – lige udover en bred, hvid stribe henover brystet som resultat af dårligt bikinivalg, hvilket betyder at jeg lige så godt kan smide min nyfundne kærlighed for V-udskæringer og nedringede bluser i skraldespanden og ikke røre dem før.. om seks måneder? Et år? Hvornår går det væk?

Jeg tænker, at når jeg begår en sådan fejl, gør andre nok også – så her er en lille håndfuld nøje udvalgte kjoler, til os, med kiksede solstreger, og bare rolig – der er faktisk stadig en god håndfuld fine gevandter, vi kan hoppe i!

 

TIL DIG, HVIS BIKINISTROPPER STADIG KAN SES(FARVEL BARE SKULDRE)
[show_shopthepost_widget id=”955498″]
[show_shopthepost_widget id=”955501″]

 

TIL DIG, MED DEN LIDT FOR BREDE BANDEAU-BIKINITOP(FARVEL V-UDSKÆRINGER)
[show_shopthepost_widget id=”955492″]
[show_shopthepost_widget id=”955495″]

 

Næste sommer går jeg fra faktor 30 til 50 og smider toppen, når der solbades, pyh! – hvis der solbades.

Hvordan ser det ud med jeres solstreger denne sommer?