up, up and away!

 photo IMG_6102_zps7fd70a97.jpg photo IMG_6086_zps51666bde.jpg photo IMG_6083_zpse8bcc7fa.jpgSå er det dagen, hvor jeg flyver afsted mod London for at lege modeuge først der og derefter i Milano i 11 dage. Jeg har brugt længe på at forberede turen, nu hvor jeg snupper to uger i streg og derfor har jeg været så praktisk at købe mig to rejsebøger fra Moleskine og netop de to byer, ligesom jeg har en on Paris. Jeg synes det er meget lettere at hitte ud af byer, når man selv går rundt med noter, kort og metrokort i den lille bog, som man kan tegne på som man vil. Derudover har jeg endelig fikset mig nogle nye visitkort – oprindeligt bestilte jeg nogle fra Vistaprint for nogle måneder siden, men eftersom de blev printet både skævt, forkert og alt for mørkt måtte jeg selv gå i aktion i selskab med karton, printer og papirskærer – og jeg synes de blev meget fine! Når jeg rejser, finder jeg normalt steder at bo via Airbnb, hvor jeg lejer værelser eller lejligheder af privatfolk i byerne, og de har nemlig lavet sådan en smart app, som man kan bruge til at lede efter gode steder at bo. Dog har jeg intet sted bestilt i London, da jeg skal bo hos super søde Isabella, som jeg mødte under sidste modeuge og kom rigtig godt ud af det sammen med, så jeg glæder mig sådan til at komme afsted! Hvad synes I om mine nye visitkort? og hvordan kan I bedst lide at rejse?

So this is my day of departure – now I’ll be leaving for 11 days, first to do London fashion week and then Milan. I’ve spent a lot of time preparing for this trip, since it’s the first time that I’m doing two weeks ina row, so I’ve done the practical thing to buy two city-planner Moleskine books of both cities, like the one I have about Paris. I think it’s much easier to understand the citis, when you have all your notes, maps and metromaps in the books and you can draw all over them. I’ve also finally made some new business cards – originally, I ordered some from Vistaprint, but they turnes out completely wrongly printed, crooked and too dark, so I had to take action myself and print and cut my own cards. I think they turned out pretty nice! When I travel I usually find my places to stay via Airbnb, where I rent rooms or studio apartments from private people in the cities and they’ve made an app now, so that you can look for good places to stay on your phone. I haven’t found a place to stay in London via Airbnb, though, since I’m going to be staying with super sweet Isabella, whom I met last fashion week in London and we made great friends, so I’m super excited to go! How do you like my new business cards? And how do you usually travel?