how to use your inspiration: Pernille Teisbæk

prikNu hvor jeg har været omkring to yderligheder i denne inspirationsserie – spraglede Susie Bubble og minimalistiske Ivania Carpio – tager jeg en ny drejning. Man skulle måske ikke tro det, men en blogger, der også inspirerer mig stilmæssigt til trods for hendes komplet modsatte æstetik i forhold til min, er nemlig den danske it-girl Pernille Teisbæk. Det viser sig måske ikke så tydeligt i min stil – måske mest fordi jeg ikke har vidst hvordan jeg skulle bruge ting fra hendes stil i min egen, men inspireret er jeg..

Den der casual, skandinaviske og rolige stil, der stadig har nogle ret interessante træk, fascinerer mig! Rent faktisk har jeg stylet et af mine modeuge-outfits med hendes æstetik i tankerne, og jeg er blevet ret vild med det – glæd jer til at se det!

Så nu forsøger jeg mig lige med at dissekere frøken Teisbæks stil og hitte ud af, hvad det egentlig er, jeg føler jeg kan bruge den til. Klar?

1. Hvad beundrer jeg ved Pernille? 
Hendes evne til at style super simple outfits med items, der er afslappede, løse og oversize uden at komme til at ligne en kæmpe klump stof eller en, der vader rundt i sit slatne søndagstøj. Hun kan virkelig sammensætte et outfit, der både ser behageligt og sofistikeret ud.

2. Tre ting, jeg selv har lyst til at tilsætte min stil, inspireret af Pernille:
– At kunne style et feminint outfit bestående udelukkende af løstsiddende items, uden at komme til at se slasket ud.
– Brugen af oversize items, uden at jeg kommer til at ligne en stor bobbel.
– Hendes måde at bruge behagelige bukser i outfits, der ser gennemtænkte og sofistikerede ud.

3. Hvordan gør Pernille det, jeg vil kunne? Og hvordan vil jeg bruge det i min egen stil?

 

LØSTSIDDENDE ITEMS

loose looseeHvordan gør Pernille? Når Pernille styler sine løse outfits giver hun den som regel et touch af femininitet, der gør at outfittet får en sofistikeret kant. For eksempel bruger hun ofte en dyb udskæring med løse sweatre og skjorter, interessante sko eller et bælte i taljen, der gør at outfittet virker mere “lækkert” i stedet for “jeg har bare taget mange løse ting på”.

Hvordan vil jeg gøre det? Jeg vil forsøge at style flere løse items samtidigt og bruge idéen om at vise mere hud, som for eksempel med en opknappet skjorte eller med bar mave, således at outfittet kommer til at få et feminint touch.
[show_shopthepost_widget id=”259510″]
OVERSIZE

oversize oversieze1Hvordan gør Pernille? Pernille bruger tit ét enkelt oversize items i sine outfits og tilsætter enkle accessories og items for at holde fokus på det ene markante overise stykke tøj. Ofte, når det er overdele, er de som regel lårkorte og bruges med bare ben for at gøre looket en smule mere feminint og skabe noget kontrast.

Hvordan vil jeg gøre det? Jeg vil bruge pernilles idé med at vælge at fokusere ét sted på et oversize item og style det med andre enkle items. Derudover er jeg vild med idéen om at overdelen er oversize og en smule kort, således det, med bare ben til, rigtig kan komme til sin magt og skabe en kontrast mellem de slanke ben og den store overdel.
[show_shopthepost_widget id=”259546″]
BUKSER 

pantse pantsHvordan gør Pernille? Pernille styler sine bukser med få, men velvalgte items. En crop top, der giver modspil til et par løse bukser eller en rå læderjakke og interessante støvler som modspil til et par bløde bukser.

Hvordan vil jeg gøre det? Jeg vil forsøge at style mine bukser på en simpel og lækker måde, med få items, ligesom pernille gør det. En stram bluse til et par højtaljede herrebukser eller stilkontraster, som en rå overdel til et par æteriske, løse bukser.
[show_shopthepost_widget id=”259450″]