VELKOMMEN!

ENGLISH? CLICK TO THE ENGLISH SITE IN THE RIGHT CORNER BELOW THE HEADER!

10306806_10203787873996873_1421737715_n 2Illustration af Julie Torpegaard Illustration

Så skete det – egentlig skulle overflytningen af bloggen først have foregået i dag, men som nogle af jeg nok opdagede, gik det allerede for sig i går, da alt det tekniske gik glattere og hurtigere end forventet.. Og hvor er jeg glad for resultatet! I løbet af i dag kommer bloggens nye logo op og så skulle relanceringen af NEMESIS, BABE gerne være helt fuldført – skønt!

Jeg har en hel masse nye tiltag på NEMESIS, BABE, som jeg har gået og pønset på længe – her er hvad I blandt andet kan forvente på NEMESIS, BABE 2.0:

  • En dansk og en engelsk side hver for sig – jeps, fra nu af kører bloggen på hver sin danske og engelske side, så det bliver nemmere for alle at følge med og man kan klikke sig frem og tilbage mellen de to sprog oppe under headeren.
  • En F.A.Q. side, så I hurtigt kan finde svar på de fleste af jeres spørgsmål om mig og bloggen.
  • En Weekly Reads-side, der løbende opdateres med links til de web-artikler og blogindlæg, jeg læser i løbet af ugen.
  • Fremover vil jeg også forsøge mig med at poste links til lignende tøj under mine outfits, så I kan finde de sager på nettet, som jeg går rundt og klæder mig i.
  • En kommende indlægs-serie med temaet “3 ways to wear”, hvor jeg giver tips til hvordan man kan style ting, der kendetegner min stil – men på en lidt mindre vild måde, så alle kan være med!
  • 1-2 gange om måneden udgiver jeg et nyhedsbrev til dem der vil have det – skriv dig op i formularen ude i sidebaren!
  • En hel masse mere blog-glæde fra min side og forhåbentlig endnu flere blogeventyr og nye idéer!

Hvad synes I om den nye blog?