Vibskov-shoot & mega fangirl moment

Til Elle Style Awards for nogle måneder siden faldt jeg i snak med en, som jeg har fangirl’et over siden jeg fandt ud af hvem han var for nogle år siden. Jeg faldt i snak med Rune Park, Henrik Vibskovs indkøber, som jeg aldrig før havde snakket med, men kun gloet ærefrygtigt på hver gang jeg spottede ham til modeuger rundt i Europa. Til at starte med fik jeg lige vist mig selv frem fra min mest charmerende side, hvor jeg fik fortalt ham hvor mega sej jeg synes han var og hvor respektindgydende jeg altid havde fundet ham. Fangirl moment much? Selvfølgelig fik jeg også luftet min mega store fascination af Henrik Vibskov og min kærlighed for hans tøj og den Vibskov-kjole jeg havde på. Måske fik jeg lige fangirl’et lidt for meget og italesat at jeg var mega fangirl en hel del, men det kan vel også være lidt charmerende en gang i mellem, ikke?

Men faktum er, at Rune faktisk vidste hvem jeg var. I skulle have set mit fjæs, da han sagde “Jeg havde faktisk tænkt på at hive fat i dig, fordi jeg har en idé til noget vi kunne lave sammen.”. BOOM. Nå, men for nogle uger siden hev hans assistent så fat i mig, fordi jeg så skulle stå model til et street style shoot for selveste Henrik Vibskov.

Det skete tirsdagen før Roskilde og nu har jeg fået fat i billederne, som vi skød på Nørrebro, so here they are(nogle af dem)! Jeg synes selv de er supernice, skudt af søde og dygtige Zuzanna på en blæsevejrsdag.

Hvad synes I? Og har I nogensinde haft fangirl-moments som mig?

 

nemesis babe henrik vibskov sjuloves zuzanna vibskov nemesis babe fangirl