Vil du også gerne vide det?

liketoknow liketoknowit

I en måned eller to har jeg en gang i mellem haft et par nye hashtags og links i teksten ved mine billeder på instagram, hvilket jeg normalt aldrig plejer.. Men sagen er den, at jeg er nemlig begyndt at bruge en en app, jeg har gennem RewardStyle, som jeg bruger til at lave widgets, der linker til tøj, som minder om mit eget – så I også kan finde noget i retning af hvad jeg går i.

Det smarte ved den nye app, der hedder Like To Know It, er nemlig, at hvis I smutter ind på LIKEtoKNOW.it og skriver jer op, får I en e-mail med links til det tøj – eller tøj der ligner det – jeg har på på mine indtagram-billeder, hvor der er #liketkit hashtags.. Hammersmart, hva’?

Så nu skal du ikke mere bruge tid på at spørge hvad jeg har på på instagram og vente på at jeg svarer – hvilket jeg sjældent orker, især når der er #liketkit ved eller når jeg har tagget tøjet på mine billeder(husk at trykke på billedet før du spørger!)

Så skynd jer ind og skriv jer op til Like To Know It-mails – så får I også mails til det, andre bloggere der bruger app’en, har på!

 

[show_ltk_widget rows=”1″ cols=”6″ show_frame=”true” user_id=”125798″ padding=”2″]

Udgivet
Kategoriseret som BLOG