Vinderen af Purely Professional giveaway’en

Jep, det blev Sisse der vand konkurrencen om fem lækre produkter fra Purely Professional – tillykke, jeg sender dig en mail med det samme!  Jeg vil lige undskylde for at jeg blogger så sent i dag – jeg har brugt en time eller to på at lave en video, hvor jeg rent faktisk udtrækker vinderen, men hver gang jeg gemmer den, er det eneste man kan se i videoen en sort skærm og baggrundsmusik. Jeg er lidt knotten – den blev så super fin! Men I kan i det mindste få musikken (Academia af Sia) fra videoen med, hvis I klikker på afspilleren under billedet – og så må I forestille jer resten. Jeg håber I har haft en skønno efterårsferie.
Sisse was the winner of my giveaway concerning the five lovely Purely Professional products – Congrats! I actually spent an hour or two making a video, in which I find the winner, but I can’t save it and upload it. So right now I’m kind of cranky – it was such a nice video! But you can listen to the music I put in the video (Academia by Sia) and then imagine the video yourselves. I hope you had a great weekend!