vintage love

new in printed shirt-1 new in printed shirt-3 new in printed shirt-2

På det seneste er jeg begyndt at gå lidt for ofte forbi butikker som Times Up Vintage i Krystalgade i København – en butik propfyldt med de skønneste gamle, smukke sager som jeg, med min SU-indkomst, kun tør drømme om. Hver gang jeg går derind, får jeg altid en skøn følelse af hvorfor det netop er at jeg elsker vintage-tøj og bliver helt begejstret over tanken om at kunne eje alle de smukke sager, der hænge på stativerne derinde. De helt unikke ting, det faktum at du kan finde en kjole fra 60’erne og vide at den uden tvivl har oplevet tusinde ting, du aldrig kommer til at vide hvad har været.

Da jeg var i London i februar fandt jeg dog lidt håndører til at købe denne fine vintage-skjorte fra Byblos Milano, som jeg slet ikke kunne stå for. flæserne på kraven og langs knappelukningen, pufærmerne og det voldsomme print – pow! Jeg er vild med mit nye vintagefund og tror ikke det kommer til at gå forfærdeligt længe før I får den at se i et outfit her på bloggen.

 

Hvad er jeres seneste vintage- eller genbrugsfund? 


Udgivet

i

af

Kommentarer

0 svar til “vintage love”

 1. Selina Avatar

  Nothing vintage recently but I picked up a pair of gingham capri trousers and a Russian doll glasses case from the charity shop for £3.50 altogether yesterday. Some great thrifting I think!

 2. Satina Wandel Avatar

  Hm, de sidste par gange, jeg har klikket ind på din blog, har den kun villet indlæse 1 billede i indlæggene, så der kommer et langt gabende hvidt hul ned til teksten, fordi de andre billeder ikke bliver loadet. Jeg har intet problem på andres blogs, kun på din og det er uanset, om jeg går direkte ind på dit url eller via bloglovin’ :/

  http://satinawandel.dk

  1. Marie My Avatar

   Hej Satina 🙂
   tak for din kommentar! Jeg arbejder pt på at gøre bloggen hurtigere da der åbenbart er lidt problemer med at loade den. men læs dette indlæg og se om det løser problemet: http://nemesisbabe.dk/problemer-med-at-se-billeder-paa-bloggen/
   Kh. M

 3. Cecilie Avatar

  Det er dog den smukkeste skjorte jeg længe har set! Sikke et vidunderligt køb 😀

  1. Marie My Avatar

   ja, ikke? jeg er også sååååå glad for den! 😀