want: 50’er sæt

Photobucketphotosource: ASOS

Noget jeg opdagede da jeg surfede nettet for lækkert tøj for nylig, var dette fantastiske ternede 50’eragtige sæt af højtaljede bukser og en crop top fra ASOS. Jeg er simpelthen helt vild med det! Jeg ville være super klar til at hoppe i det sammen med røde læber til sommer, er du vimmer, hvor ville det være toppen! Jeg har på fornemmelsen at jeg faktisk kommer til at købe det, nu når jeg finder ud af, hvor mange penge, jeg har at gøre med denne måned. Hvad synes I om det?

I discovered something while browsing for clothes on the web: this gorgeous gingham 50’s-like outfit with highwaisted pants and a crop top at ASOS. I just love it! I would love to wear it with a brigt red lipstick for summer, gosh, it would be great! I have a feeling, that I might just buy it, when I find out how much money I’ll have this month. How do you like it?