wants: sommerprint og tropisk tema

ALL: ROKIT VINTAGE

Jeg får jævnligt nyhedsbreve fra Rokit Vintage og da de for nylig skrev om et tropisk 50’er-tema kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg synes det er sådant et skønt tema for sommerens outfits og eftersom min garderobe hverken er tropisk eller særlig 50’er-agtig skulle jeg da lige ind og kigge Rokit igennem.. Der er SÅ mange ting, jeg ville elske at have fingrene i og klæde mig i her til sommer. Hvis jeg havde alt på collagen her, ville jeg være lykkelig – printede kjoler, mønstrede smækbukse-shorts, fjollede tasker og smykker, struttende skørter og sidst men ikke mindst, det nye hit, som jeg planlægger at gøre brug af til sommer: culotten! Jo, måske lyder det mere som mad end som en beklædningsdel(og er det egentlig en dårlig ting?), men jeg ser et comeback for de lange shorts/den korte buks til sommer – i hvert fald i min garderobe! Jeg husker et afsnit af SATC, hvor Carrie klarer sig ret så elegant i en god culotte og jeg planlægger at gøre hende kunsten efter. Min plan er at finde mig nogle højtaljede stribede eller mønstrede culotter, der går til lige over knæet, og bruge dem sammen med en stram t-shirt eller en cropped top, en skæv hestehale og et par fine loafers. Uuuh, jeg er så klar til at blive tropisk til sommer. Hvad skal I være iført til sommer?

I often get news letters from Rokit Vintage and since they recently wrote about a 50’s tropical theme I couldn’t keep myself from checking it out. I think it’s such a nice theme for summer outfits and since my wardrobe is neither 50’s like nor tropical, I had to go check it out.. There is SOOO much stuff I need to get my hands on and put on this summer. If I had everything on this collage, I’d be happy – printed dresses, patterned dungaree shorts, silly bags and jewelry, foofy skirts and last, but not least, the new hit, which I plan to make a lot of use of this summer: the culotte! Yes, it might sound more like food than clothes(but is that even a bad thing?), but I see a comeback for the long shorts/short pants this summer – at least in my wardrobe! I remember an episode from SATC where Carrie looked amazing in a nice culotte and I certainly plan to try to do it s well as her. My plan is to get a good pair of striped or printed, highwaisted culottes that reach right above my knee, and wear it with a tight t-shirt or a cropped top, a side ponytail and a nice pair of loafers. Uuuh, I’m super exited to go all in on the tropical theme. What do you plan to dress in this summer?