webshopping: ikke kun vintage

PhotobucketALL PHOTOS: WASTELAND

Endnu en gang smider jeg et tip til en ny-opdaget webshop i hovedet på jer. Webshoppen hedder Wasteland og den sælger både nyt tøj, second hand-tøj og vintage mærke-tøj – om webshoppen har nogen relation til Wasteland-butikken i KBH, som også sælger nyt og second hand, ved jeg ikke, men jeg tror det ikke. Men tilbage til sagen: Wasteland er en super fin webshop, som jeg selv har brugt timer på at kigge igennem, den er fyldt med en masse spændende tøj fra mærker, jeg aldrig har hørt om, men som jeg ret hurtigt er blevet forelsket i og jeg kunne virkelig godt finde på at smide en hulens masse penge efter den webshop, hvis jeg havde råd. Jeg tror, jeg vil sammenligne Wasteland en smule med NastyGal, eftersom de – udvalgsmæssigt – har meget til fælles, dog vil jeg sige at Wasteland er lidt mere rolig og kølig stilmæssigt, hvor NastgyGal virkelig har gang i farverne og en mere Californisk strand-stil. Dog har Wasteland ret godt gang i spændende items alligevel, som for eksempel den blomstrede croppede t-shirt øverst (som btw. er sindssygt fed!) og den gyldne frynsekjole nederst, wow! Dem ville jeg i hvert fald ikke hade at eje. Jeg vil helt sikkert anbefale at smutte ind omkring webshoppen og kigge den igennem! Hvad er jeres yndlingsting fra Wasteland?

Once more, I am going to tip you about a newly discovered webshop. This one is called Wasteland and it sells both new, second hand and vintage clothes. It’s an incredibly nice webshop, that I’ve spent hours browsing through and it’s packed with exciting clothes from brands I’ve never heard of but have fallen in love with instantly. I could really spend a lot of money on that webshop if I could afford t. I think Wasteland can be compared to NastyGal since they – selection wise – have a lot in common. Wasteland is, though, a bit cooler and calmer, style wise, than NastyGal that has a more Californian beach-style. Wasteland does still hold a lot of exciting clothes though, like the floral cropped t-shirt (god, I love that!) and the golden fringed dress, wow! I would not mind owning those. Oh well, Wasteland is a highly recommandable webshop and you should really go check it out! What’s your fave from Wasteland?