weekend og søde piger

I går fik jeg besøg af mine to søde veninder Kia og Kathrine, som jeg havde inviteret til cocktails. Kia, der gik i min klasse sidste år er flyttet til Ry, hvilket er sindssygt langt væk, så det var bare lykken at hun var kommet til Aalborg i denne weekend! Vi havde en rigtig hyggelig aften og fik nogle halvdårlige drinks, men selskabet var i top! De sov her i nat, men er nu taget hjem, så pt. sidder jeg bare og blogger mens jeg hører Musikquizzen på p3. Senere i dag tager jeg hjem til Kia, hvor nogle piger fra klassen kommer og hygger før vi tager ind til Studenherhusets fødselsdag, sikken skøn weekend! Hvad bruger I jeres weekend på?
Yesterday my twpo sweet friends Kathrine and Kia visited me for cocktails. Kia, who was is my class last year has moved to Ry – a town that’s insanely far away – so it was just amazing for her to come back to Aalborg this weekend! We had a great night with kind of bad cocktails but great company. The slept here for the night and have now left, so I’m just sitting, blogging and listening to The Music Quiz on the Danish radiostation p3. Later I’ll go to Kia’s with some girls from my class and then we’ll go out later tonight, what a great weekend! What are you spending your weekend doing?