follow the white lines

nemesis babe monki stribede kjole EARRINGS & BAG: VINTAGE, DRESS & SOCKS: MONKI, TOP: NØRGAARD PÅ STRØGET,  SHOES: BIANCO

Som jeg skrev i indlægget her, har jeg søgt højt og lavt efter denne skønne, stribede kjole i de fysiske Monki-butikker i KBH, men uden held.. Indtil i sidste uge, hvor sødeste Mathilde, som arbejder hos Monki spottede den allersidste i en str. L og fik den lagt til side til mig. Så må størrelsen på kjolen være lige meget – for nu kunne jeg få fingrene i det stribede vidunder!

Jeg er tosset med min nye, stribede bondepige-kjole med sløjfer på ærmerne og fandt forleden ud af af den går helt perfekt med endnu en rød stribet sag indenunder. Boom – sommerkjole-shopping blev lige passende for outfits året rundt – til vinter skal jeg bruge den med en rullekrave og nylonstrømper.

Jeg er selv virkelig tosset med billederne jeg og min veninde, Kat, tog for et par dage siden af outfittet. Jeg kunne faktisk slet ikke vælge nogen fra, så det bliver en stor omgang i det her indlæg. Hvad synes I om dem?

 

GET THE STRIPEY LOOK
[show_shopthepost_widget id=”2766153″]