You go girl

EARRINGS: MYRAINBOWTEE, T-SHIRT: MONKI(similar/monki*), SKIRT: MONKI*, SHOES: SECOND HAND(similar/flattered*)

Det er en sensation! Det er helt utroligt! For første gang i årevis viser jeg jer i dag et ægte “dagens outfit” – jeg sidder i skrivende stund iført netop samme outfit og afskallede neglelak, som jeg har på på billederne. Dem skød jeg nemlig i min baggård for en time siden.

Det er virkelig en sjældenhed nu til dags, hva! Jeg er enormt glad for mit sommerlige outfit, som flasher op til flere nye ting. Nederdelen* fik jeg i fødselsdagsgave af Mathilde og Alice, t-shirten købte jeg på udsalg i vinters og kan endelig have den på – så den er også ny på en måde. Der er faktisk en enormt fin kjole fra Stories som har et lignende print her*, men Monki har også endnu flere ting i samme print her* og en off shoulder bikinitop*, der ville være perfekt som crop top til nederdelen! Så fint!

Derudover kan I måske spotte noget nyt på min arm? Jeg fik nemlig lidt ekstra blæk under huden i går og glæder mig sådan til at vise jer mine nye tatoveringer lidt bedre.