you’ve got mail

SUNNIES: WEEKDAY, T-SHIRT: PIECES, TOP: SAMSØE&SAMSØE(borrowed), JEANS: MONKI(gifted), SOCKS: MONKI, SHOES: SUPERGA(gifted)

På min lille sommerhus-ferie fik jeg endnu en ting, der var tiltænkt modeugen i brug – nemlig den her lækre velour-top, som jeg ikke synes at kunne finde ud af at style til mine modeuge-outfits. Billederne her skød min veninde, Linea, af mig efter vi var gået 10 km fra sommerhuset, langs stranden til Sæby for at mæske os i is og skaldyrsbuffeter.

Jeg er fuldstændigt forelsket i farvekombinationerne på billederne her – tænk at man skulle være så heldig at finde en blå væg med postkasser på, den dag man var iklædt rød og lilla!

Hvad synes I om mit look?

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “you’ve got mail”

  1. Anna Avatar
    Anna

    Hej Marie!
    Jeg vil høre om du monstro har en salgsside (tradono, trendssales eller sådan noget) med tøj du tænker skal have ny ejer?
    Kh. Anna