ændringer extra

Efter en hel masse tidskrævende skolearbejde er jeg tilbage på bloggen med lidt lækkert collage-halløj! Vi er begyndt på video-modulet i skolen – og videoproduktion tager simpelthen så meget tid, at jeg har været helt smadret, når jeg har været hjemme. Men nu er jeg på miniferie hos mine forældre, så jeg kan lige finde en smule tid til at komme tilbage i den virtuelle verden før næste videoprojekt begynder på mandag – måske bliver det noget der er ret relevant for bloggen, så stay tuned!

I dag bliver min virtuelle tilbagekomst i form af lækre collager – for som I nok opdagede kom jeg til at skippe “ændringer” i april.. Så her kommer et indlæg med lidt ekstra ændringer, nemlig både fra april og marts!

Jeg er selv ret oppe at køre over det allerøverste billede med det pelsede tæppe og det nederste billede, hvor jeg tænkte, at nu mit hår på billedet alligevel var regnvådt, kunne jeg lige så godt vandtema.

Hvilket billede er jeres favorit?