Mandags-link love

Før vi begynder på dagens indlæg,klik dig lige her ind, for at give sig selv lidt tender loving care på denne tørre, alt-for-lange-eftermiddagslurs-betyngede mandag.

Sådan. Så er vi klar til at gå i gang. Dagen står på link love med inspiration hist og pist fra et par af nettets fashionable afkroge. Jeg går ikke helt bananas denne gang. Det er jo mandag og sommervejret er forsvundet lige så hurtigt som det kom, og en ny uge med endnu et tidskrævende skoleprojekt er begyndt, så vi tager den lige helt med ro.  Hvis du ikke var frisk nok til at klikke på linket først i indlægget, kan jeg fortælle at det var et link til hvordan du giver dig selv en lækker ansigtsmassage inde hos kære MR. Gør lige dig selv den tjeneste!

Mit næste link til jer, er til en blog, jeg har kendt længe, men underligt nok ikke har besøgt. Den tilhører en af de sejeste farverige damer i mit insta-feed, som uden tvivl vil give dig en visuel lykkepille hvis du klikker dig ind hos hende lige her!

Det andet link er udelukkende et “se lige hvor pænt det her sæt er”-link som henviser til min ven Sarahs seneste indlæg. Hvor pænt er det lige? 

Derefter synes jeg vi skal gå videre til et inspirations-tip, da yndlings-Ivania igen kommer med vidunderlige tanker og minimalistisk, visuelt lækker inspiration til blomstervasen. 

Vi kommer også forbi et tip, der relaterer sig lidt mere til ting, vi kan være med til – nemlig Fashion Forums liste over Danish Design Festivals lækreste events!

I skal altså også lige huske at kigge forbi de her seje damer, som jeg tog en sludder med for ikke så forfærdligt lang tid siden!

Og sidst men ikke mindst, så har jeg lige spottet dem her. Wow. Må. Bare. Eje. 

 

Glædelig mandag!