color combo kærlighed

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-1-2-collage-2

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-3-2-collage-11

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-7

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-3-2-collage

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-1-2-collage-1

outfit-september-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-monki-outfit-3-2-collage-12 SHIRT & SKIRT: MONKI, TOP: AMERICAN APPAREL, SHOES: SECOND HAND

Jeg elsker støvet lilla og gul. Jeg elsker mørk græsgrøn og lys rosa. Jeg elsker knaldrød og sart pink. Og jeg elsker pastelblå og klar orange. Jeg er virkelig en sucker for gode farvekombinationer og i sidste uge var jeg trukket i netop sådan en kombination på en dag hvor jeg havde kontordag. Er der noget, der kan booste humøret på en dag, hvor man ellers skulle sidde inde bag en skærm i en god håndfuld timer? Ja, så er det ens favorit-farvekombination. Jeg elsker pastelblå og klar orange.

Som barn tegnede jeg balkjoler og min favorit farve-kombi her var knald-orange på kjolen og sølv til underskørtet. Jeg er stadig enig – tænk hvor smuk en sølv-halskæde for eksempel er på en orange kjole. Jeg kom også som barn op at skændes med en veninde over farvekombinationer, mens vi sad og tegnede. Jeg var helt vild med en kombination af neongrøn og skrigpink og hun græd, fordi hun var så uenig. Måske var det også en lidt krads kombi, I get that, men i øjeblikket er jeg stadig vild med kombinationen af grøn og lyserød, bare i lidt mere afdæmpede udgaver. Jeg mener, tjek lige denne her insta for grøn/pink farvekærlighed!

Men denne gang altså blev det pastelblå og klar orange. Og marmor. Perfekt, hvis I spørger mig, hvad angår farveudtrykket på billederne her. Mums.

Hvad er jeres favorit farvekombination?