dagens

outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-9 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-7 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-1 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-5 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-3 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-6 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-2 outfit april nemesis babe marie jensen danish blogger kimono kimomo joeans monki-8LÆBER: L’OREAL, KIMONO & BÆLTE: VINTAGE, JEANS: MONKI, SKO: MARNI

Så er dagen oprunden, hvor jeg giver den gas og fejrer min fødselsdag med mine bedste veninder i aften med asiatisk inspireret festivitas! I den anledning har jeg allerede forberedt mig og er hoppet i kimonoen fra morgenstunden af og har tilsat den et par jeans, indtil jeg i stedet hopper i et par nylonstrømper til aften og bruger kimonoen som kjole.

Jeg må indrømme at mit nye tiltag med at eje et par helt basic jeans har taget mig med storm. Jeg har jo holdt mig langt fra jeans i utroligt lang tid, men nu hvor jeg har købt dem, må jeg indrømme at jeg godt kan se hvorfor folk er så tossede med jeans. Især denne her mom jean-model med den høje talje, det løse fit og de lidt for korte ben er så nemme at style og så hamrende behagelige af have på. Ih, ja, jeg er nok hoppet med på jeans-vognen langt om længe! Modellen hedder forresten – pudsigt nok med denne kimono-styling – Kimomo.

Som I nok kan regne ud er billederne ikke blevet taget i dag – jeg ville nemlig gerne have dem klar til at poste i dag, men da aftenlyset i går var så vidunderligt, kunne jeg ikke dy mig for at fotografere looket i går. Jeg er nemlig så hamrendes heldig at min nyeste roomie i bofællesskabet er tosset med at fotografere og netop lige også kunne stå mig til rådighed i går aftes.. Hvor heldig kan man være? Fra nu af skal outfit-fotografering blive meget nemmere for mig at koordinere, juhu!

 

Hvad synes I om mit kimono og jeans look? Jeg er personligt tosset med kombinationen!

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”674566″]