Glemt Guld: Marie i 2013

Paillet-strikken her var en ud af en større samling af pailletstrik. Outfittet her er fra november og muligheden for at jeg har 3 par nylonstrømper på her er ret stor. Desuden er outfittet her skudt ved Nordkraft, som altid var outfit-baggrunds-nødløsningen. 

Endnu en gang har jeg gået gennem de gamle outfitmapper og efter en tur helt tilbage til teenageværelset i 2011 og gymnasiets baggårde i 2012 er vi nået til 2013.

I 2013 flyttede jeg tilbage til mine forældre Aalborg efter et halvt år, hvor jeg boede i en kalder i Aarhus. I 2013 vinder jeg, uden helt at ville det, Louis Nielsens Brillebloggerpris, opdager Mø, elsker at vise mit maveskind og får fat i den fantastiske beige bodystocking fra Maison Martin Margielas samarbejde med H&M, som gjorde at folk troede at jeg var nøgen.

Kig med herunder til en lille gennemgang af årets bedste og mest mindeværdige looks. 

En frisure jeg prøvede at gøre til en ting var de to dutter – eller frikadeller, som jeg kaldte det. desværre har jeg skilt mig af med både den skønne, gule ruskindsnederdel og skjorten. 

 

 Her er jeg iført mit skønne vintage Escada sæt fra 70’erne. Inspireret af Valentinos SS13 couture-modeshow kørte jeg fletning med silkehårbånd stilen her fotograferet i min søsters gamle baggård. 

 80’er-leggings, frikadellehår (igen!) og t-shirt – er det ikke ok fedt egentlig? Støvlerne var nogle jeg havde fået i en pressegave, men jeg kunne egentlig ikke særlig godt lide dem. 

 

Endnu en sidefletning(det må jeg lige gøre noget mere)! Her kører jeg gammeldags-looket med genbrugssko, med matchende taske og bælte, samt min (dengang) nyindkøbte plisserede nederdel og heste-tshirt. Udover skoene, har jeg stadig hele sættet, faktisk!

 Noget jeg specifikt husker fra den her dag er at jeg svedte ret meget. Billederne blev taget i København, så jeg var nok på noget bloggervisit og mener at det her var efter et blog-event. Kørte den seje hot linke læbestift stil – måske skal jeg lige prøve det af igen?

Se lige hvor meget jeg har styr på at matche læbestift med hat, hva! Derudover er vi i min croptop-periode, hvor hver en top eller t-shirt lige foldes op under bh’en, så der er max på maveskind. 

Den formidable guld-paillet-sweater(endnu en i samlingen) er ude! Selvfølgelig bruger jeg dem som kjole – dengang var jeg all in på korte, korte kjole- og skørtelængder. Muligvis er jeg faldet umiddelbart før, da der er en god omgang blå mærker på lårene. Jeg husker derudover tydeligt at Instagram lige var begyndt at tillade videoer, så det her look var min første video på insta. 

 

Så er snuble-skoene(historien er i indlægget fra 2012) tilbage! Tænk at jeg gad det! Her er jeg forresten i gang med at gøre op med min ellers trofaste hang til mini-mini skørter, iført en genbrugskjole i midilængde(som jeg dog har foldet lidt op.)

 

Endnu en omgang “man skal kunne se HELE mit ben når jeg har kjole på”. Billedet her blev skudt da deltagerne i Louis Nielsens Brilleblogger-konkurrence var på shoot med nogle brillemodeller i et studie på Amager. Jeg tog toget derover fra Aalborg og hjem igen samme dag, pyha! 

Her er jeg foran rådhuset under en af mine mest hæsblæsende modeuger. Jeg skød backstage og street style på alle shows jeg kunne komme til helt gratis for Cover. Det gjorde at jeg ikke rigtigt fik noget at spise og tabte mig 2 kilo på 3 dage. Jeg husker specielt at jeg svedte helt sindssygt i det her outfit. Om aftenen på samme dag vandt jeg Louis Nielsens Brilleblogger-pris, hvor præmien var at man skulle til Tanzania og dele briller ud. Det var jeg slet ikke forberedt på, så efter en dag med 1000 timers udmattende arbejde og tildeling af en pris jeg ikke helt ville have, faldt jeg grædende om på brostenene, da min veninde og jeg gik fra prisuddelingsshowet. Fed dag. 

Endnu en sidefletning med hårbånd – der begynder at tegne sig et mønster af favorit-frisuren i 2013, hva’? T-shirten var en gave fra mine venner, der havde købt den alt, alt for lille og nederdelen var min venindes mors gamle.

Her er party-Marie på vej til Mø-koncert. Jeg havde hørt hende tidligere på året på en lille Scene på Northside og var helt tosset med hende – da hun kom til Aalborg måtte jeg bare afsted i mit sejeste 90’er-look. Trøjen har jeg stadig, og den går under navnet 90’er-helvedet, da den kradser så meget at efter ne aften i den, finder man små sår på sin krop, der hvor syningerne er. Ps. noter lige opturs-make-up.

Aaaah, endnu et opturslook fra fortidsMarie. Den beige bh-bodystocking fra Maison Martin Margiela x H&M havde været umulig at få fingrene i, da den kun blev solgt i Købehavn. Men jeg fik fingrene i den og hoppede i bukserne fra score-sættet(som også er i 2012-indlægget) og mit kæmpemæssige tørklæde på 3 meter, jeg havde fået min mor til at sy, efter jeg havde set et lignende i en Vogue-dokumentar. 

Vi afslutter året med et ret vildt nytårs-outfit – den stod nemlig ikke på farver eller glimmer, men helt kridhvidt! Croptoppen er på banen igen og læberne er MACs pinkeste, matteste farve. Og nå jo, glimmerøjenbryn, what! Jeg prøvede at krølle mit hår, men det åbenlyst gik ikke særligt godt.