Glemt guld: Marie i 2011

Vintage pelshue, mørkerøde læber og min klassiske vintage-jakke, som nærmest kendetegnede bloggen dengang – den har jeg selvfølgelig stadig. 

Efter mit lille throwback-agtige outfit i sidste uge, fik jeg øjnene op for alle mine gamle, gamle outfits her fra bloggen. Dem fra teenage-værelset med selvudløseren og dem der blev skudt på mit lille digitalkamera i en baggård i gymnasiet. Wow, hvor er det fedt og nostalgisk at kigge tilbage på!

Jeg har nu gennemgået mine gamle mapper – jeps, jeg har nemlig alt materiale fra bloggen helt tilbage fra 2011 – og vi starter med 2011, hvor jeg begyndte at fortælle folk om bloggen(som tidligere havde været hemmelig) og at tage den lidt mere seriøst som en modeblog. Sådan da. De fleste indlæg findes kun tilbage i tekstform, da jeg uploadede mine billeder på en anden side og lagde koder ind til dem i indlæggene, koder, som ikke virker mere. Men så var det jo heldigt, at jeg stadig har det hele på de gamle harddrives!

Så i dag dedikerer vi til nostalgien hos alle jer, der læste med på “Life outside of Town” som bloggen hed dengang og også til alle jer, som kom med senere, så I kan se hvordan det hele startede – og hvordan jeg så ud, og fotograferede i gymnasiet. Jeg vidste ikke specielt meget om billedredigering dengang, så enten var billederne helt uredigerede ellers totalt overredigerede. Lækkert.

Hvilket look er jeres favorit? Og er der nogle specifikke, som I husker specielt godt? Til jer der allerede fulgte med dengang – fortæl endelig hvordan i opdagede bloggen dengang, om der er noget i husker fra dengang og hvad I synes om mine hverdagslooks fra for 7 år siden!  

Min klassiske pink t-shirt og en maxinederdel jeg købte i monki fordi det var den nye trend. Derudover, en ret så sløret fotostil og værelset som baggrund.

En genbrugs-buksedragt, som jeg rullede benene helt op på, da jeg normalt kun gik i mini-længder dengang – ligeudover den trendy, lange monki-nederdel. Jeg faldt forresten i dragten her og rev hul på begge knæ på min første dag i 3.g, hvilket I kan se resultatet af længere nede.

Her ser vi tydeligt min mangel på talent, hvad angår at sætte et billede op. Åbne skuffer, rod på sengebordet, men heldigvis så jeg selv flawless ud i mine diskobukser og sartrosa læber. 

 Detektivkappens debut på bloggen. 

En smart Monki-top i kombination med provokerende, gennemsigtige genbrugsbukser og de sorte plateau-Nelly ballerinaer, som blev mine knæs død, da man ikke lavede andet end at snuble i dem.

Uh, her har vi en klassiker. Neonprintet oversize tee, min sygt korte lædernederdel og snuble-skoene fra Nelly. 

Min samling af super smarte ringe. Måske havde jeg dem kun på på billeder, for de var forfærdeligt irriterende at have på. 

 Min blå kæmpestrik, som jeg stadig har, kombineret med en hvid mini-kjole. Her er forresten resultatet af mit styrt i sommeren 2011 – kæmpe sår på begge knæ. 

Diskobuksen på banen igen, en gammel strik arvet fra mormor og et par genbrugssko med hæle, der konstant faldt af og blev limet grimt på igen. Til gengæld begynder jeg at tage nogle lidt spændende billeder, hva? Jeg er ret vild med det her.

 Den smukkeste strik, som min mormor havde lavet, de smadrede genbrugssko og dengangs hit: enormt korte denimshorts. Desværre er strikken ikke mere, eftersom jeg senere hen vaskede den til babystørrelse. ØV!  Her har vi et af mine forsøg på at køre sommerfarver om vinteren, hvilket jeg synes er ret vellykket. Jakken og t-shirten har jeg endda stadig! 

 Outfittet her var et af mine “vilde” looks. Min engelsklærer fik et chok da han så mig den dag – her er vi forresten begyndt at skyde outfits på locations, hvilket var ret vildt. 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Glemt guld: Marie i 2011”

 1. Laura Avatar
  Laura

  Mega fedt indlæg, Marie! Jeg kan godt huske, da discopants og de dér ballerinaer fra Nelly var overalt på blogs og i gadebilledet. Jeg er ikke sikker på, hvor længe jeg har fulgt med, men i hvert fald siden du – og jeg – gik i gymnasiet. Det bliver jo også til nogle år.
  Da jeg gik i gymnasiet var jeg meget mere eksperimenterende i min stil og kunne godt finde på at gå i skole i strømpebukser, min fars gamle hvide skjorte og en stor hat. Og en lang T-shirt fungerede super fint som kjole. Nu har mit forhold til kjolelængder ændret sig lidt, men den eksperimenterende og nysgerrige tilgang til min stil savner jeg lidt. Det er et af mange punkter, hvor man godt kan blive inspireret af sit gymnasie-jeg.

 2. Caroline Avatar
  Caroline

  Det her indlæg er kanon! Jeg vil gerne se mere!
  Jeg har fulgt med siden engang på gym, da jeg opdagede, at du havde en blog. Men ofte så jeg dig jo også til hverdag på Katedralskolens gange. Det var ret sjovt at se dig promovere et nyt outfit på bloggen, som du så senere havde på til gymfest. Jeg husker, at jeg var ret inspireret af og imponeret over dig, og alt det du turde at gøre stilmæssigt, men nogle gange tænkte jeg også at nu rablede det vist for dig 😉 Mest af alt tror jeg, jeg var ret misundelig over at det altid var dig, der hapsede de fede ting i genneren. Jeg husker særligt en blå kjole (eller overzise trøje?) med multifarvede sten på brystet. OMG, jeg ønskede den var min så inderligt. Jeg har til gengæld selv haft de omtalte snuble-sko fra Nelly. De blev ret hurtigt kasseret! 🙂

  Mvh. Caroline fra 2010-2013 m-klassen

 3. Selina Avatar

  I started looking at your blog at the end of 2012, early 2013 I think? I went back to read every post of yours so I started from the beginning, I love how effortless you put together all of these things in a way that I wouldn’t be confident to wear. Yours is the fashion blog I’ve kept reading after all of these years and still my favourite. I remember the checked cape, that was one of the first outfits I saw from you. Thanks to Lookbook

 4. Pernille Avatar
  Pernille

  Fantastisk indlæg – én af de ting jeg kan huske at jeg lagde meget mærke til dengang var at du havde sokker i de der Nelly-sko. Hold nu op jeg forsøgte mig mange gange med at få det til at lykkedes for mig – helt uden held:)
  Og så det hvide nytårsoutfit du selv lavede med crop top og nederdel, det fortjener et gensyn – <3