Last day

EARRINGS: PRAG(similar/asos*), TOP: MONKI(similar/Ellos*), SKIRT: SECOND HAND(similar/Esprit*), SCARF: SECOND HAND(similar/Ellos*), SHOES: OLD ASOS(similar/flattered*)

I sidste uge havde jeg min allersidste ægte skoledag det her år. Den stod på en portefølje-eksamen, et lille outfitshoot og så var det ellers snuden hjem ad mod København og farvel til pendlerlivet. JEG ER SÅ GLAD for at det med at spendere to timer som togpendler hver dag er forbi.

Til efteråret skal jeg som sagt i praktik i Göteborg, hvor jeg skal flytte op(tak for alle jeres søde kommentarer på indlægget om praktikpladsen!), og semesteret der sommer efter skal jeg lave bachelor-projekt, hvor jeg nok ikke kommer til at bruge super meget tid i Malmö.

Selvom jeg har været helt okay med at pendle i imponerende lang tid, ramte jeg muren i løbet af det seneste semester og gik bare og drømte om at bruge de to timer dagligt på noget andet.

Jeg har hoppet i et behageligt outfit der matchede så meget at det næsten gjorde ondt – men på den gode måde. Vi skød det nede ved havnen tæt på skolen og jeg synes billederne blev så fine!

Hvad synes I?

SHOP VILDE ØRERINGE*
[show_shopthepost_widget id=”3159029″]