lørdagens

outfit august nemesis babe-9 outfit august nemesis babe-4-2 outfit august nemesis babe-2-2 outfit august nemesis babe-5-2 outfit august nemesis babe-6-2 outfit august nemesis babe-3-2 outfit august nemesis babe-8KASKET: SECOND HAND, LÆBER: L’OREAL 377, SWEATER: ASHISH fra Asos, NEDERSEL: SECOND HAND, SKO: KENZO, gave fra Sarenza.dk

I går hvor dagen stod på noget så excellent som et interview samt koncert med selveste Oh Land(åh, ja, hold øjnene åbne her på bloggen), havde jeg besluttet mig for at style mine Kenzo slippers ordentligt. Sådan, for alvor!

Så jeg gjorde hvad jeg kunne for at finde noget tøj, der matchede de fine farver på tiger-skoene og endte med at springe i min gule ruskindsnederdel, der havde den perfekte gule nuance til at matche skoene. Dertil røg min venlige “Have a Nice Day”-sweater, for ja, det er virkelig blever sweater-vejr lige pludselig! For ikke at det hele skulle blive for kedeligt, skulle det røde i skoene naturligvis også matches et sted i outfittet, hvilket resulterede i at mit accessory-valg faldt på den fantastiske, skæve “Walter’s Racing” kasket.

Jeg er ret glad for outfittet, nu hvor jeg endelig har fundet ud af, hvordan jeg skal style mine tiger-slippers – især fordi, I stedet for at blive fint og fancy med de smarte silke-slippers, er outfittet blevet mere humoristisk end hvad jeg havde troet.

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP MIT LOOK:
[show_shopthepost_widget id=”214382″]