Det nye samarbejde med Stine Goya – Powerclap x Nemesis Babe

Efter lang, lang, lang tid fra at vi planlagde det her projekt og filmede det og redigerede det færdigt er vi endelig live på internettet! Som I måske så på en instastory i starten af januar, var jeg 2,5 dage i et frossent slot på Fyn, hvor jeg sammen med mine partners in crime, Powerclap, og et hold på 10 andre enormt dygtige mennesker, filmede en video.

Videoen lavede vi for Stine Goya – en kollektionsvideo med dette års sommer-kollektion. Det var meningen at den egentlig skulle ud i februar, men på grund af noget indviklet i produktionen eller forsendelsen af noget Goya-tøj til butikkerne, hvor det skule sælges, blev premieren på videoen udsat gang på gang.. Indtil vi kom frem til at det var for sent at “lancere” kollektionen på video på Stine Goyas kanaler, så Powerclap x Nemesis Babe fik rettigheder til at udgive den som vores projekt og til at reklamere for os selv med videoen. Og det er vi så gået i gang med nu!

Videoen fik premiere i går på Elle’s hjemmeside(lige i tid til at jeg så kan sidde og promovere projektet i aften til Elle Style Awards) og vi er så mega stolte af projektet. Excuse moi, men hvor pæn er den video ikke lige?

Mit ansvar i forhold til hele projektet har været art direction, styling, production design, en smule produktion og så promovering af projektet, mens gutterne har haft styr på alt det med det filmiske. I kan se vores video lige herunder og vil I ikke lige være verdens bedste læsere og komme med lidt kommentarer om hvad I synes om den? Jeg hungrer virkelig efter at høre hvad andre folk synes om vores projekt!

I kan følge Powerclap x Nemesis Babe både på facebook, instagram og tjekke os ud på vores hjemmeside også!