too gul for school

EARRINGS: LINE ROSSAU JEWELLERY, HAIR SCARF & T-SHIRT: SECOND HAND, BAG: HAY, DRESS: &OTHER STORIES, SHOES: VAGABOND

Sorry for den cheesy titel, haha! Men lige for tiden har jeg svært ved ikke at tage gult på. I dag har jeg faktisk udelukkende gul på(tjek insta for dokumentation) og i sidste uge stod den også på sommer-gul på en kort skole-dag, der endte med is ved Malmös kanal sammen med min gruppe.

Pt. fokuserer jeg en hel del på skole og specielt i denne uge, da gruppen – på den dag, jeg havde outfittet på disse billeder på – bestemte os for at gøre semestrets sidste animations-projekter færdige i denne uge, så vi kunne holde fri næste uge og nyde vejret. Så selvom vejret er mega optur, foregår det meste af mine timer indenfor i redigerings-rum med animationsprogrammer og lipsyncing opgaver.

Skolen er virkelig optur for tiden, så til trods for det lækre vejr, har jeg ikke meget imod at lave så meget skole-arbejde som jeg gør. Jeg kan virkelig mærke at jeg lærer ting, jeg ellers ikke ville have begivet mig udi og det er så fedt og sjovt – når semestret er slut får I et eller to eksempler på mine video-opgaver og en recap af hvordan det første skoleår er gået for mig i Malmö!

SHOP MIT OUTFIT
[show_shopthepost_widget id=”2685613″]
[show_shopthepost_widget id=”2685615″]
Hvad synes I om mit look?