på nye eventyr i januar

darling internshipSom jeg også har luftet lidt for i mit nytårsforsæt-indlæg, sker der nye ting her i januar. Jeg har juleferie fra studiet indtil februar, hvilket betyder en masse fritid, hvilket betyder at jeg kan bruge måneden på at udforske nye og spændende ting. Så i december droppede jeg forbi Uffe Buchards kreative bureau, Darling Creative Studio, og spurgte om ikke de manglede en praktikant i januar og i så fald: om ikke det skulle være mig.

Det skulle det, og siden d. 6. januar har jeg haft kontorplads hos Darling, hvor jeg assisterer på forskellige projekter og pt. planlægger casting til to shows under modeugen som vi arrangerer. Det skifter meget hvilke opgaver jeg får ellers – jeg har assisteret på det fineste shoot til DANSK Magazine, lavet pinterest-boards med inspiration til make-up og hår til et show og naturligvis lidt mere “almindelige” praktikant-opgaver som at hente frokost.

Jeg er i praktik indtil modeugen er slut og tænker mig at lave et lille indlæg om min praktikperiode, når jeg er færdig hos Darling – jeg er så spændt på hvad jeg ellers kommer til at få fra hånden mens jeg er i praktik!

 

Har I været i praktik hos jeres drømme-arbejdsplads før? Og hvordan var det?