Tirsdagens

outfit october nemesis babe silver better-1 outfit october nemesis babe silver and white wool coat holographic blue wall-2 outfit october nemesis babe silver and white wool coat holographic blue wall-6 outfit october nemesis babe silver better-3 outfit october nemesis babe silver and white wool coat holographic blue wall-3 outfit october nemesis babe silver better-2 outfit october nemesis babe silver better-1-2LÆBER: KIKO, BLUSE & FRAKKE: SECOND HAND, SKØRT, HALSTØRKLÆDE & SOKKER: MONKI, SKO: gave fra SARENZA

Kender I det, når man har sammensat et outfit så godt, at man ikke synes det er nok bare at have det på én enkelt gang? Det gør jeg i hvert fald – og især på den måde, at jeg er hoppet i fine outfits, på dage, hvor jeg ikke har kamera med til at kunne dokumentere det.

Det skete for mig for snart to uger siden, hvor jeg var til fødselsdag hos en veninde og havde bestemt mig for at klæde mig festligt på i sølv. Da jeg var smuttet afsted hjemmefra i dette antræk opdagede jeg at jeg synes det var bloggen værdig – jeg var helt tosset med det! Så i tirsdags spenderede jeg en ekstra dag i min skønne sølv-outfit med min lækre, hvide uldfrakke over og jeg elskede det mindst lige så meget, som da jeg havde det på for to uger siden.

Det pudsige ved sagen er dog, at den eneste farve der er at finde i outfittet her, er på mine læber. Jeg er ved at lære at kunne style uden farver! Og jag kan lide det!

 

Hvad synes I om mit skinnende, farveløse outfit?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”338038″]