tirsdagens

outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger blue fur coat-1 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger blue fur coat-5 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger blue fur coat-4 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger blue fur coat-6 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger blue fur coat-3 outfit february nemesis babe marie jensen danish blogger blue fur coat-2LÆBER: L’OREAL, TOP: H&M, SKØRT, SKO & FRAKKE: SECOND HAND

For første gang længe – dagens outfit på selve dagen! Jeps, I dag er jeg hoppet i et halvt papegøje/halvt blå pels-outfit. Det hele går ud på, at det for nyligt gik op for mig, at jeg ikke har vist jer min dejlige blå pels i et egentligt outfit-indlæg – underligt nok, nu hvor den er en af mine mest værdsatte sager i garderoben her i vinteren!

Min dag skal spenderes med at hjælpe en ven med et kreativt projekt og ellers at hygge mig med at klippe-klistre, brainstorme til bloggen og svare på e-mails. Jeg har sat min blogging på halvt blus for tiden, da jeg har en hel masse sager, der fylder hos mig, projekter, jeg vil lave og andet arbejde, der også skal passes. Men bare rolig, jeg forsømmer hverken den eller jer ikke! Jeg har nemlig en masse nye idéer til hvad, der skal til at ske på bloggen fremover, så tiden nu bliver også brugt på at finde på flere nye ting og koncepter, som jeg vil søsætte.

 

Hvad synes I om mit outfit i dag?

 

SHOP THE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”558202″]