NYFW AW15: favorittendenser fra catwalken

 

NEW YORK blue orange tendencyBLÅ & ORANGE

To af de farver, der er utroligt meget i spil på catwalken i New York denne sæson er nogle af mine yndlings – især når de er kombineret! Klar blå og brændt orange blandet med lidt karrygul. Jeg er imponeret over at en farve så vovet som orange får så stor opmærksomhed – tænk sig hvor fin og farverig streetstyle der bliver at spotte den næste sæson og hvor vidunderligt meget orange og fin, klar blå, der kommer i highstreet-butikkerne om ikke så længe.. Juhu!

 

 

NEW YORK long layers tendencyLANGE LAG

Noget, jeg er super interesseret i at kaste mig mere ud i er også en af de tendenser, jeg har spottet hos Style.com, da jeg kiggede de New York’ske shows igennem. Jeg er ret så hooked på at begynde at mikse længder endnu mere end jeg indtil videre har kastet mig udi. En lang sweater eller kjole over et par vidde bukser med en frakke udover, eller en natkjole udover en lang buks.. Uh, det er bare godt!

 

 

NEW YORK a pop of primary colors tendencyDETALJER I PRIMÆRFARVER

Som I ved, er jeg tosset med farver – og primærfarver i Bauhaus-agtige konstallationer især! I en del af kollektionerne fra New York denne sæson er der små primærfarvede detaljer med sporty undertoner, men også med små-hentydninger til både barndommens primærfarvede legetøj og logo-manien, som ellers har været så trendy de seneste sæsoner. Jeg skulle intet have imod at iføre mig et sort stykke tøj, hvis det havde så fine, primærfarvede detaljer som de på collagen her.

 

Hvilken tendens er jeres yndlings? 

Og hvad synes I om min nye måde at lave kollektions-collager?

 

 

Billeder til collagerne er fundet hos www.style.com