Trendrapport fra modeugerne

[slideshow_deploy id=’7815′]

All photos are shot by Marie Myrhøj Jensen for NEMESIS, BABE

Modeugerne er over os – Milano og London er forbi og nu står den på den sidste i rækken, nemlig Paris, som for mig begynder i dag. I løbet af de sidste par uger har jeg på gaden til førnævnte modeuger set forfærdeligt mange trends, der enten er trendy nu, eller som helt sikkert bliver store i løbet af det næste år.. Derfor har jeg valgt at stuve et par af dem sammen, så I derhjemme også kan følge med – brug pilene i slideshowet til at klikke mellem de forskellige slides!

Sacre bleu!
Farven blå får en koloenormt comeback – hvis én farve har været mest dominerende, har det uden tvivl været farven blå. Den er blevet stylet simpelt i helt blå outfits eller er blevet mikset med sort og hvid. Det ser ud til, at folk har fået memoen om, at alle ser godt ud i blå.

 

[show_shopthepost_widget id=”285094″]

 

Pyjama party
Åh ja, de der hverdags-pyjamaser bliver en ting! Hvor jeg tidligere har tvivlet på trenden, er jeg nu overbevist – man kan sagtens se hamrendes lækker ud i en silkepyjamas til hverdag. Det behagelige look bliver mere og mere populært og så ville det næste skridt, nemlig at hoppe i sin pyjamas, være det naturlige valg, hvad angår begahelig påklædning.. Og styles de med lækre stilletter, en smart taske eller et par sporty sneakers, kan det sagtens gå! Ellers kan man prøve sig med en pyjamas-skjorte til jeans eller en nederdel for et lidt mere hverdagsagtigt look.

 

[show_shopthepost_widget id=”285090″]

 

Denim Days
Denim har været i utrolig høj kurs under de foregående modeuger. Et par ripped jeans til en lækker skjorte, denim smækbukser(som forresten også er ret så trendy) eller et helt look i denim er noget jeg har set uendelige mængder af og ikke uden grund – denim er bare så nemt at style! og ps. mom-jeans er slet ikke på vej væk endnu.

 
[show_shopthepost_widget id=”285078″]

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Trendrapport fra modeugerne”

 1. Maria Ellen Avatar
  Maria Ellen

  YAY! Man kunne se billeder direkte i bloglovin!

  1. Marie Myrhøj Jensen Avatar

   Dejligt! Jeg fatter ikke hvad det er, der gør at det fucker op en gang imellem 😉

 2. Laura // Stinusit.dk Avatar

  Virkelig fedt indlæg – elsker når du viser hvordan man kan bruge inspiration eller tendenser i hverdagen!

  må jeg spørge hvilket plugin eller program du bruger til at lave dit slideshow?

  – Laura

  1. Marie Myrhøj Jensen Avatar

   Mange tak skal du have! Jeg har en plugin i min wordpress, der hedder slideshow, så den bruger jeg.. meget simpelt 😀

 3. Julie / It's My Passions Avatar

  Dejligt med sådan en trend rapport 🙂

  1. Marie Myrhøj Jensen Avatar

   Det er jeg glad for at høre!

 4. Laura Avatar
  Laura

  Jeg har virkelig ofte problemer med at se dine billeder 🙁

  1. Marie Myrhøj Jensen Avatar

   Øv mand! Det kan være din computer har noget imod det jeg bruger på min side – mine små widgets med tøj er lavet gennem en anden hjemmeside, så nogle computere/browsere har svært ved at se dem, fordi der er et eller andet slået til, som blokerer dem.
   Men mine andre billeder ved jeg slet ikke hvad det skulle være 🙁

 5. Cecilie Borggaard Christoffersen Avatar

  Du er så hamrende dygtig til at tage street style billeder! Jeg øver mig selv i det for tiden, men for pokker hvor er det ikke nemt 😀