1, 2, 3, 4 år med NEMESIS, BABE!

24billeder

Åh, som tiden flyver! Jeps, venner, denne dag(eller søndag er det faktisk, men der er jo “Ways to Wear”) fylder min baby hele 4 år. Min blog, der startede som en måde at komme ud af kedsomhedens fængsel og senere udviklede sig til et outlet for min passion, min lille baby som senest også er blevet en forretning og det, jeg vil forsøge mig på at leve af.

Tænk sig lige at et tilfældigt påhit kan ende med at komme så langt, give så mange oplevelser, gaver, en pris og ikke mindst ros og komplimenter fra jeres side – en trilliard tak for det!  Jeg er virkelig imponeret over hvad det egentlig er, jeg har fået stablet på benene i form af bloggen, mine fotojobs, nye venner og utallige modeuge-ture og jeg håber og arbejder på at NEMESIS, BABE fortsat vil vokse og blive bedre.

Jeg kan løfte sløret for, at bloggens fjerde fødselsdag ikke kun bærer et indlæg med en masse portrætter af mig med sig. Næ nej, bloggen ville nemlig ikke være blevet til det, den er uden jer.
I næste måned kan jeg nemlig love jer en smule gaveregn, mine skønne læsere.. Og så må I bare følge med for at se hvad sådan en indebærer(jeg kan sige så meget at nogle af bloggens gode samarbejdspartnere gennem tiden har været så venlige at smide i puljen til jer)!

 

Så før gaveregnen og den rigtige fejring af bloggens fødselsdag, smider jeg lige dette indlæg i hovedet af jer, fordi jeg gerne vil høre jeres mening om det hele.

Hvad synes I om bloggen? Om billederne? Om mine tekster? Om udviklingen? Og hvor længe har I fulgt NEMESIS, BABE? Hvad har fået jeg til at hænge i – eller hoppe fra? Og hvilket af portrætterne herover er jeres favorit?

Smid endelig en lille anmeldelse i fjæset på mig, så jeg fortsat kan blive ved med at gøre min kære NEMESIS, BABE endnu bedre!

 

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG