stilleben og flashback til gamle fotos

freja beha silleben editorial plastic animanls sunglasses nemesis babe marie myrhøj jensen-2freja beha silleben editorial plastic animanls sunglasses nemesis babe marie myrhøj jensen-1billede 1: NET-BLUSE: WEEKDAY, FJEDER-RINGE: KRANZ & ZIEGLER, DINOSAUR: TIGER, HANDSKER & SOLBRILLER: SECOND HAND, NEGLELAKKER: ESSIE, L’OREAL, APPEAL4
billede 2: LÆBESTIFTER: KIKO, L’OREAL, & OTHER STORIES, GIRAF: GENBRUG, SANDALER: VAGABOND, PARFUME: CLEAN, POMPOMER: COSTO ACCESORIES

Efter en god eftermiddags tankespind over hvilke billeder jeg skulle bruge til at fikse et inspirationsindlæg sammen til dagens indlæg, kom jeg forleden dag i tanke om en af de editorials, der hænger allerbedst fast i mit hovede. En fantastisk editorial fra Covers september-udgave i 2006, hvor Freja Beha, som jeg havde en seriøs besættelse af, poserede for Henrik Bülow og jeg kopierede siderne(gud forbyde, at jeg skulle klippe i bladet!) og klistrede dem op på mit skab.

Efter lang tids søgen, måtte jeg erkende, at netop den editorial ikke er at finde på nettet, så jeg måtte selv til at hive bladet frem og skyde løs, så godt jeg kunne, nu jeg ingen scanner har.. Hvilket førte til, at jeg jo lige så godt kunne tilføje lidt til de smukke billeder og jeg endte med en lille portion stilleben i selskab med mine to yndlings dobbeltsider fra modeserien. Jeg er vild med at begge dobbeltsider har sådan en barnlig uskyldighed i deres udtryk og begge er krydrede med en smule leg og udklædning.. så jeg prøvede at gengive det, jeg så i billederne med hvadend, jeg nu kunne finde på mit værelse, og smækkede det op i en lille opstilling til at fotografere.

Jeg var først mest tosset med det mere farverige foto, men efter en stykke tid er jeg endt med at være en smule mere tosset med det mere dystre foto – jeg tror det er net-trøjen, der gør det!

 

Hvilet er jeres favorit?