10 ting fra internettet, jeg vil ha’ fingrene i

1: WEEKDAY KNIT, 2: GINA TRICOT EARRINGS, 3: FURNIVOVA CHAIR, 4: MONKI JUMPER, 5: MONKI SHOES, 6: ELLOS VASE, 7: WEEKDAY SUNNIES, 8: BLOOMINGVILLE TABLE, 9: WEEKDAY SKIRT(ON SALE), 10: MONKI SHIRT

Endnu en gang har jeg støvsuget internettet for sager, jeg går og ønsker mig. Det begyndte egentlig bare med at jeg skulle tjekke om de her sindssyge sko var kommet til salg i Monki – og tænk sig, det var de! Første ting, jeg skal, når jeg kommer hjem til KBH er at købe dem med det vuns.. Eller skulle jeg få dem i sort? Jeg har ikke 100% bestemt mig for hvilken farve endnu.. Hvad synes I?

Derudover begynder jeg lige så stille at drømme om fine efterårs-outfits, som f.eks den her strik over det her skørt og med de her øreringe til(wauw!). Jeg er stadig på den evige jagt efter den perfekte stol til hyggehjørnet på mit værelse, som pt. prydes af en kedelig stol jeg fandt i gården, der er dækket af puder – måske skulle jeg købe den her(altså hvis jeg var styrtende rig)? Og det her mega lækre sidebord til hyggehjørnet også?

Hvad går I og drømmer om?