10 ting fra internettet, jeg ønsker mig

1: HERE, 2: HERE, 3: HERE, 4HERE, 5: HERE, 6: HERE, 7: HERE, 8: HERE, 9: HERE, 10: HERE

Åh, jeg har visse cravings rettet mod ting, jeg har fundet på det uendelige internet for nyligt. Jeg shoppede hele 4 ting i en genner for nyligt(inklusiv den her uldkappe, boom!), så mit shoppebudget for denne måned er pretty much gone og de her ting er totalt out of reach. Sådan går det, når ens sommerferiejob er ulønnet.
Men hey, hvis I køber noget gennem linksene her fra bloggen, så falder der en gang i mellem en 10’er af til mig gennem affiliate-linksene/reklame-links, bare lige FYI 🙂

Men det som indlægget her egentlig skal handle om, er ting, jeg drømmer om at købe. Blandt andet den her Monki-kjole, som er umulig at opstøve i de fysiske butikker(i hvert fald i de to jeg har været i), men som findes på hjemmesiden. Så er det fedt at have gavekort, der kun virker til de fysiske butikker, dang!

Derudover drømmer jeg lidt om en ferie-telefon… Nokia har genlanceret deres 3310 og jeg drømmer om den dag jeg kan lægge min fomo på hylden, rejse tilbage i tiden og gå over til ikke-smartphone i nogle uger. Jeg drømmer også om de her jeans, som jeg aldrig kommer til at eje, eftersom de ikke findes eller produceres i min størrelse. Overhovedet. Er mega vide jeans, der sidder til for oven too much to ask til en str 24? Jeg har seriøst ledt siden jeg spottede modellen(Ace fra Weekday) i januar sidste år.

Andre ting jeg lige har spottet er de her f**king sindssyge sneaks. Gud altså! Wow. Så ville jeg bryde min “jeg går aldrig i sneaks”-ting, hvis de blev mine. Sidst men ikke mindst går jeg og pønser på at købe dem her, måske. De er noget så charmerende som menstruationstrusser, hvilket betyder farvel til bind og tamponer(koppen fungerede ikke for mig) og så har de den mest fantastiske markedsføring og jargon på hjemmesiden. Et klik værd, absolut!

Hvad går I og ønsker jer?

[show_shopthepost_widget id=”2737763″]