Ugen i instax-øjeblikke #1

Fujifilm Instax-kameraet som jeg fotograferer med til serien er udlånt til mig af Instax Danmark på mit eget initiativ

Så er jeg ægte begyndt på sommerferien efter den der uges post Roskilde-sygdom og en del af sommerens indlæg kommer til at være en lille ugentlig, visuel update på hvad der foregår. Jeg spenderer sommeren hjemme i København, fordi jeg jo er blevet produktionsmanager på Nicholas Nybros SS18 show som vi afholder d. 9 august.

Så som en lille “behind the scenes” og mere hyggelig visuel dagbog end insta kører jeg de her ugentlige instax-indlæg fordi jeg – som jeg også nævnte i Roskilde-indlægget – bare synes det er en mere stemningsfuld måde at fotografere og vise ting frem på. Ps. det grynede på billederne er bare mig, der har glemt at tørre min støvede scanner af. Flot, Marie.

Så lad os se hvad ugen har budt på! 

 

Jeg startede ugen/afsluttede sidste uge med en tur til Byhaven for at lytte på lidt swing med to veninder. Jeg arbejder stadig med at finde ud af hvordan jeg fortæller Instax’et at det ikke skal blitze hver gang. I ved, så billederne kommer til at se sådan her ud og som det øverste billede(der egentlig blev ret artsy, hva’?).

 

Mandag startede med et møde med Nicholas for at lave en status quo og planlægge hvordan vi skulle gå frem herfra. Det viste sig at der var umådeligt meget styr på tingene og al den tid jeg havde tænkt jeg skulle bruge på showet blev minimeret på grund af at den sværeste ting i planlægningen havde flasket sig over weekenden.

Tirsdag stod den på skydning af pressebilleder af kollektionen på vores show-location, Kongernes Lapidarium. Der var virkelig smukt og stemningsfyldt og jeg fik heldigvis set noget af kollektionen, som var helt vildt spændende og flot. Glæd jer!

 

Efter et møde med dem, vi skal caste showets modeller igennem og en efterfølgende kop kaffe og videre planlægning med Nicholas i Absalon drog jeg til Søndermarken for at nyde vejret. 2 timer blev spenderet i hunde-delen af parken hvor jeg lyttede på podcast, tog selfies og hilste på fremmede hunde. 

 

nemesis babe instax

Generelt har den her uge stået ret meget på afslapning hjemme i kollektivet. Jeg troede jeg ville få meget mere travlt, men et gjorde jeg ikke, så der blev tid til både Tour de France i stuen, film flere aftener med mine roomies, oprydning og i går, en tur til Amager Strandpark, hvor jeg desværre glemte at tage mit Instax med.

 

 

Hvad bruger I sommerferien på?