Onsdagens

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -8 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -2 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -7LIPS: KIKO, TURTLE NECK: GINA TRICOT, DRESS: SECOND HAND, BELT: &OTHER STORIES, SHOES: SELECTED FEMME

I onsdags startede jeg dagen ud med et morgen-arrangement med CIFF ude i Bella-centret. Jeg fulgtes med søde Laura, som havde fødselsdag, og som jeg skød outfit-billeder med – vi fandt nemlig den fineste location i Bella-centeret med masser af lys og læ, så vi ikke behøvede begive os udi det fugtige vintervejr.

Jeg var hoppet i en genbrugskjole, som jeg – og sikkert også mange andre – har lidt delte følelser omkring. En slags blanding af rengøringskone, 70’er-Marimekko og Bennys badekar, men ikke desto mindre er jeg vild med farverne og mønstret! Jeg tilsatte et par mere klassiske, spidse Selected-sko, jeg lige havde fået ind ad døren dagen før som en gave, efter jeg besøgte Selected under presseugerne i efteråret.. Hvor fine er de lige?

 

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP PRINTEDE KJOLER OG SPIDSE SKO
[show_shopthepost_widget id=”1254348″]