looking back: bemærkelsesværdige oplevelser #1

Endnu engang er det tid til at kigge tilbage på 2015 – denne gang på de nye oplevelser, året har budt på, og hold fast, der var mange. Lad os tage et kig:

 

MBP2015_Aarets-Kvindelige-Modeblog_Nemessis_Babe_Marie_Myrhoej_Jensen_solo

Jeg startede året ud med en modeuge som jeg video-dokumenterede HER og HER samt at vinde Modeblogprisens “Årets Kvindelige Modeblogger” for andet år i træk, hvilket jeg var hammerstolt af, og som slog fast at jeg både kan, hvad jeg vil, og har fat i ét eller andet, hvad angår blogging.

 

 

new-in-vintage-dresses-in-paris-Marie-My-Jensen-Nemesis-Babe-13 

Jeg drog til Paris(som sædvanligt) – dog denne gang og for første gang – uden at være på arbejde som street style fotograf. I stedet han jeg ud med Laura og skød billeder af vores genbrugs-køb fra byen

 

 

outfit-april-nemesis-babe-marie-jensen-danish-blogger-kimono-kimomo-joeans-monki-7

Jeg holdt min fødselsdag med asiatisk tema og brugte hele dagen iført kimono og et par nyindkøbte jeans. Gaverne stod på blandt andet hjemmelavede spil og en skøn bluse.

 

 

outfit-May-nemesis-babe-marie-jensen-danish-blogger-at-elle-style-awards-4

Jeg drog endnu en gang til Elle Style Awards, denne gang iført et brag af en orange silkekjole lånt af Nicholas Nybro – tale om at være bange for at spilde rødvin, pyh!

 

 

Dansk-backstage-indlæg-1-7

Jeg begyndte sommeren med at tage til Paris – igen – for at prøve noget ganske nyt. Jeg havde charmeret mig ind på kreativ direktør og chefredaktør på DANSK, Uffe Buchard, og havde fået lov til at være med på to shoots til det magasin, der er i butikkerne nu!

 

Resten af årets bemærkelsesværdige oplevelser kommer senere på måneden – stay tuned!

 

Hvad har været jeres bedste eller mest bemærkelsesværdige oplevelser i 2015?