3 ways to wear: monokrome party outfits

 

Det er fredag, det er partysæson og I har savnet “3 Ways to Wear” længe – det byder kun op til én ting: tilbagekomsten af den populære indlægsserie med glitter og læbestiften i front! I dag sår den på foreslag til hvordan I kan style jeres monokrome party-outfits uden at blive kedelige.. Lad os komme i gang!

(psssst… fra nu af kommer 3WTW en gang månedligt!)

 

LADYLIKE

3 ways to wear monochrome party outfits3 LIPS: MAC, DRESS: MONKI, BAG: BELSAC, SHOES: & OTHER STORIES(samme i blå)

Til et ladylike look vil jeg absolut gå efter høje, klassiske hæle, og tilsætte en kjole, der både er sexet og kysk på samme tid. En dyb udskæring og lange ærmer eller en højhalset, lårkort sag synes jeg giver den rette mængde fremviste hud, når vi snakker ladylike looks. Her hopper jeg i en dyb rød, der understreger temaet og sætte en mørk læbestift til for lidt drama. Kjolen her kan du forresten vinde her på bloggen, hvis du tilmelder dig DENNE GIVEAWAY før midnat i dag! 
[show_shopthepost_widget id=”1263971″]
 

LAG PÅ LAG GLITTER

3 ways to wear monochrome party outfits2 LIPS: MAC, DRESS: SECOND HAND, SKIRT & NECKLACE: MONKI, SHOES & BAG: ASOS

Noget, jeg personligt kommer til at gøre nytårsaften er at bruge flere glitter-items i lag. Kører du et monokromt look, kan du nemlig sagtens gå lidt amok på glitterfronten, da det kun vil sætte lidt mere fut under festlighederne uden at blive alt for meget. Sølv og guld er så simple nogle glimmer-farver, at de begge egner sig ret fint til at komme i flere lag – og så passer de begge til alle farver læbestift!
[show_shopthepost_widget id=”1263948″]
 

UNGT & FEMININT

3 ways to wear monochrome party outfits TOP: MODSTRØM, SKIRT: & OTHER STORIES, BAG: MARIMEKKO

For et lidt mere ungt look, er det smart at tage skørtelængden op over knæet og tilsætte noget tætsiddende til overkroppen. Jeg synes personligt at små A-skørter er umådeligt fine og er der i glimmer, kan man sagtens hoppe i en hverdagsbluse eller skjorte til, uden at det bliver kedeligt – et tip til dem, hvis nytårs-budget ikke er kæmpehøjt! Jeg er typen der, hvis jeg vil have et sjovt og ungt look, går efter pink og gul, men jeg synes at enhver farve kan gå til netop det unge look.

 

[show_shopthepost_widget id=”1263968″]