Monki giveaway vinder og nye gaver på spil

monki giveaway nemesis babe best friend marie my 2

I skal have tusind tak for deltagelsen i konkurrencen om de to fine glimmerkjoler fra Monki – det var super svært at finde en vinder, men det er endelig gjort, og kjolerne bliver sendt til Anne Sofie, der vil dele præmien med sin bestie, Sille:

Jeg vil dele festkjolerne med min gode veninde, Sille, da hun fortjener en kjole, der får hende til at stråle. Hun har det ret svært for tiden, men på trods af det, tager hun sig altid tid til andre – hun hjælper til, dukker op uanset hvornår man har brug for hende… Hun er en veninde i verdensklasse! Og hun ville bare se så drøn-godt ud i en af de kjoler der! 

Mon ikke Sille får sig en glædelig juleoverraskelse? Der er simpelthen intet bedre end betænksomme veninder!

 

FLERE GAVER PÅ VEJ – læs med nedenfor!

monki accessories giveaway nemesis babe

Nu hvor den første adventsgave er givet væk, synes jeg ikke at resten af jer skal sidde helt tomme hen – for der er stadig masser af fest-sager på spil – en Monki giveaway version 2! jeg har nemlig også samlet en god håndfuld sjove party-accessories hos Monki, som vinderen også får lov til at dele med en veninde! Denne gang kører konkurrencen på instagram, så for at deltage skal I gøre følgende:

  • følge @nemesisbabe på instagram
  • synes godt om billedet med Monki-accessories, som kommer op i dag
  • tagge den veninde du vil dele præmien med i en kommentar til billedet – hvis I begge gør det er chancen for at vinde dobbelt så stor

Deadline for at deltage er fredag d. 18/12 og vinderen afsløres og får besked via Instagram Direct d. 20/12

 

 

Husk forresten at holde øje med alle sociale medie-kanaler hos NEMESIS, BABE(find dem i sidebaren) op til jul, da jeg kan afsløre at gaveregnen stadig ikke er helt forbi 😉