12 cool kjoler til dit efterår

alle links i dette indlæg er affiliate-links:
BLUE MONKI DRESS, GREEN TOPSHOP DRESS, PRINTED SCOTCH & SODA DRESS

Som regel, så er jeg virkelig dårlig til sæson-overgange, hvad angår at klæde mig på. Jeg er tit ret idé-løs, når man pludselig skal klæde sig efter et nyt vejr og så går det hen og bliver noget juks med forvirring, forkølelser og alt sådan noget. Så nu tager jeg sorgerne på forskud, så at sige – jeg forbereder mig på at være dårlig til at skifte sæson med den her lille inspirations-collage hvad angår ting, man nemt kan tage på, når det bliver efterår.

Så, basically: langærmede kjoler. Det er så fucking nemt at tage på på de der dage hvor man ikke kan finde hoved og hale i det hele – et stykke tøj og puf! der var et helt outfit. Tilføj et par seje strømper og du er ready to go!

Jeg tror personligt jeg skal ud og investere efter jeg har researchet til det her indlæg. Gud altså, den der glimmer-kjole er jo som skabt til mig på dage, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal tage på(som i: hver dag). Jeg galopperer straks til min nærmeste Monki-biks og prøver den på – afsted, Marie! Jeg er godt nok også brændt varm på den her printede sag og hey, denne fine ven fik jeg i gave Samsøe&Samsøe forleden, så den skal absolut også ud og se verden!

Hvike kjoler drømmer I om det her efterår?

 

 1: YAS, 2: &OTHER STORIES, 3: ESPRIT, 4: H&M, 5: MONKI, 6: MINT&BERRY, 7: SAMSØE&SAMSØE, 8: H&M, 9: MODSTRÖM