farvefesten og det sjove job

CARDI: VINTAGE, SHOES: GUCCI

Åh, i lørdag havde jeg en af dejligste, farverige dage på det seneste. Jeg var på nemlig på arbejde. Et job, som jeg er så super glad for! Mathilde, som jeg interviewede her for et år eller to siden, og jeg er blevet pals og hun er i gang med at starte en webshop op med de fineste tees, sweatshirts og muleposer og gæt hvem der fotograferer hele baduljen?

I skal glæde jer til at se det hele, det har været det sjoveste foto-job til dags dato! Hvis alt går som planlagt åbner hun webshop d. 1. oktober og jeg kommer også til at poste lidt af de fine billeder her på los bloggos. Nå, men sagen var altså den, at Mathilde har den syg-e-ste garderobe, som I også kan se i indlægget om hende. Ever. Så efter shootet i lørdags, besluttede vi os for at lave t lille ekstra shoot her til bloggen og jeg kunne altså ikke dy mig for at hoppe i lidt af hendes skønne klæder(aka alt jeg har på på billederne, wow de der Gucci-sko, altså!). Farve-pænhed much? Jeg elsker det.

SHOP EFTERÅRSKJOLER(reklamelinks)

SHOP GULE SKO(reklamelinks)