12 sommerkjoler jeg vil have på lige nu

 1: ELLOS*, 2: & OTHER STORIES*, 3: COS*, 4: GANNI*, 5: FILIPPA K*, 6: ELLOS*, 7: & OTHER STORIES*, 8: TIGER OF SWEDEN*, 9: & OTHER STORIES*, 10: SAMSØE & SAMSØE*, 11: COS*, 12: ELLOS*

Lige i øjeblikket craver jeg nye sommerkjoler helt ualmindeligt meget. Med det her sindssyge sommervejr, kan jeg sket ikke lade være med at drømme om alle mulige blomstrede, flæsede og lette sommerkjoler, som jeg kunne have på lige nu. Pænheden vil ingen ende tage.

Forestil jer lige den her grønne COS-sag* med et rødblomstret tørklæde i halsen og fluffy sandaler. I die. Noget så enkelt som en stribet stropkjole* eller noget voldsomt som den gule festkjole* kunne jeg også godt lige overskue.. Eller noget så lækkert og let som en lyserød slå-om kjole med.. traner*? Er det traner? Den kunne jeg godt hoppe i.

Hvilken ville I have på lige nu?