Chromatic

HAT: SECOND HAND(similar here/ellos*), SHIRT: STINE GOYA(similar here/Stine Goya*), SHOES: BIANCO*

Som I måske så, hvis I kigge med på min InstaStory i søndags, var jeg hoppet i et af mine nye køb, måske årets bedste, da jeg skulle på FindersKeepers og sælge ud af garderoben.

Jeg er nemlig så heldig at have fået lov til at kunne forudbestille Stine Goyas kollektioner, og da jeg for et halvt år siden fik tilsendt lookbook for prefall18-kollektionen forelskede jeg mig dybt i den her formidable silkeskjorte. Så pæn! Den bestilte jeg, samt en smuk stribet jerseykjole*. Det gode ved sådan at kunne forudbestille er at man jo så har 6 måneder til at spare penge sammen til det fine tøj og glæde sig at det kommer med posten. Jeg har allerede bestilt en god håndfuld mere af efterårskollektionen, som jeg skal spare sammen til henover sommeren. Jeg glæder mig!

Sammen med skjorten havde jeg et par korte denimshorts – som man ikke rigtig kan se – og mine forårs-yndlingssko, nemlig de underlige fake pels-slippers fra Bianco*, jeg fik med hjem til en pressedag i april. Det var egentlig mest som en gimmick, men efter jeg begyndte at gå med dem, er det gået op med mig at de jo er det mest behagelige sko jeg endnu har oplevet at have på. Både lidt varme og megabløde. Jeg spottede forleden af de også findes i pink*(!!!). Jeg synes de er mere behagelige end de er smukke, men eftersom jeg går så meget med dem, er det lidt blevet en fast del af min stil dette forår.

Hvad synes I om pels-sandaler?

SHOP GOYA-SKJORTER*
[show_shopthepost_widget id=”3143393″]

SHOP PELS-SLIPPERS*
[show_shopthepost_widget id=”3143391″]