12 ting jeg skal have med på Roskilde


[show_shopthepost_widget id=”2714785″]

Så er der ikke længe til! På lørdag springer jeg på toget mod Roskilde, musik, vin i lange baner, tisstøv, fest og godt selskab. Jeg glæder mig sådan! Det er første gang jeg skal på Roskilde hele ugen med opvarmningsdage og det hele. Skal I også af sted?

I så fald kan I lige 1: komme og sige hej, hvis I ser mig og 2: tage lidt inspiration fra den her liste over ting jeg i hvert fald SKAL have med i min fars gamle spejder-rygsæk.

1: En varm sweater. Det ser ikke ud til at vi får det allerbedste vejr i år, så en god sweater er vigtig at have med, så man ikke går hen og bliver mere sløj end man allerede er.

2: Make-up-rense-servietter. Hvis I, lige som mig, en gang i mellem laver fejlen at gå i seng uden at rense make-up af, kender I sikkert den lidt klamme, fedtede følelse man vågner med i ansigtet næste morgen. Tilføj så lige tisstøv, sved, glimmer og alt det snavs, der sætter sig i huden i løbet af en dag på Ros. Gå med den nemme løsning og tag renseservietter med, så tager det kun 30 sek at blive frisk i face igen. Man kan få Biodermas Sensibio-servietter(aka de bedste der findes) på apoteket.

3: Noget jeg næppe kommer til at tage med på Ros er bukser eller shorts. Hvorfor? Har I set hvor ulækre festivaltoiletterne er? Hvem vil trække sine bukser ned og ende med at få andres tis på dem? Ikke mig! Derfår går jeg kun efter fine nederdele og kjoler på festival, så jeg ikke behøver dyppe mit tøj i tisset, når jeg skal på toa. Buksedragter er et no-go, forresten, hvis du ikke gider bakse den helt af i den lille bås og få tis på dragten.

4: En nem concealer. Jeg har netop købt denne sag fra Mac, som man ikke nødvendigvis behøver pensel til – man maler med stick’en, der hvor det behøves og kan derefter blende det ud med fingrene. Easy peasy!

5: En top, der passer til alle dine nederdele. Jeg kommer helt sikkert til at køre samme top – ny nederdel et par dage på ros, så det er smart at have en enkel sag, der passer til det hele.

6: Sko, der er behagelige og enten nemme at rense eller som ikke betyder alverden og som man kan skille sig af med efter 7 dages festival snavs. ASOS har pt. udsalg på ret mange festival-passende sko til gode priser HER!

7: Desinfektion – jeg har købt apotekets renseservietter til hænder og alt det man nu ellers gerne vil have desinficeret, for det vil man, på Ros.

8: EN GENISTREG! Bioderma har lavet en facemist med faktor 30 i. Farvel til klistret hud efter en tung solcreme og hej-hej til et let sprøjt i ansigtet der fikserer make-up og beskytter mod de farlige UVA og UVB stråler. Boom. Man kan købe den på apoteket for 150kr.

9: En lol regnjakke. Det kommer uden tvivl til at regne på Ros i år og jeg har funden den gamle pink regnjakke frem, så jeg ikke skal se kedelig ud når regnen kommer – hvorfor ikke også se festlig ud, når vejret er ufestligt?

10: Røjser, der matcher. I år skal jeg være helt pink i regnen! Jeg har været så mega heldig, at Hunter spurgte om jeg ikke manglede nogle pink gummistøvler til Roskilde og mit svar var naturligvis “JA!”. Hvis det regner og I ser én der er pink fra top til tå, så er det mig(med mindre andre også har fået den geniale ide)!

11: Håndcreme er så vigtigt, når man ikke laver andet end at desinficere sine snavsede hænder. I hvert fald for mig! Jeg hader at få rundt med tørre hænder og så er der jo den bonus, at man kan lugte lidt mindre festivalagtigt på hænderne. Stories laver forresten de lækreste håndcremer, der dufter ret luksus!

12: En kjole til når du er træt at nederdelene. Igen: Buksedragter er et no-go(også selvom jeg lige har købt den smukkeste af slagsen fra Monki. ØV!) så tag en kjole med, som du vil være glad for at have på I flere dage(med mindre du er typen, der har forskellige outfits til hver dag, hvilket jeg for første gang ikke gider i år).

 

Har I tilføjelser til listen? Og ses vi i mudderet?