NEMESIS BABE 7 YEARS GIVEAWAY

 

Tænk sig lige at for præcis 7år siden i dag sad jeg lidt uden for Aalborg og kedede mig så meget, at jeg bestemte mig for at oprette en blog. Bloggen Life Outside of Town blev født d. 22 juni 2010 og ikke længe efter skiftede den navn til NEMESIS BABE. Og her sidder vi så. Og det skal fejres! BOOM!

 

Og som vi alle jo ved, ville det ikke være muligt at have så overdrevet nice en blog, hvis ikke det var for jer derude på den anden side af skærmen, som sluprer i jer alt jeg smækker op på world wide web. Og som en tak skal I have del i nogle af de goder, jeg nyder godt af på grund af bloggen. Som for eksempel nogle lækre t-shirt som jeg fik af Munthe i går, da jeg luftede det faktum at bloggen havde fødselsdag. Dem skal I ha’! Og for at gøre det endnu bedre skal I dele dem med en i holder af.

 

 

 

For at vinde de to lækre tees i str 38 fra Munthes festival-kollektion, kan man deltage i denne giveaway ved at gøre følgende:

 1. Følge NEMESIS, BABE på instagram(duh, det gør I jo allerede)
 2. Skrive en kommentar til dette indlæg med: 
  1. Navnet på jeres instaprofil
  2. Hvor længe I har fulgt bloggen(bare fordi jeg er nysgerrig)
  3. Hvem I vil dele præmien med og hvorfor det netop er den person.
 3. For at forøge chancerne skal I være velkomne til at dele konkurrencen med jeres favorit-person, for så er der jo dobbelt chance for at netop I to vinder.

 

Man kan deltage indtil d. 29/6 og jeg trækker en vinder, når jeg er kommet hjem fra Roskilde festival d 2/7! 

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “NEMESIS BABE 7 YEARS GIVEAWAY”

 1. Christina Avatar
  Christina

  Ejj hvor Nice!
  Jeg har fulgt bloggen i snart 5 år og det har været så sjovt at se udviklingen! Jeg ville dele med min veninde Ann-Sofie, som også er en loyal følger!
  Instagramnavn: Christinaalsing

 2. Eline Tychsen Avatar

  Hurra for DK’s bedste blog ☺️❤️
  Instagram: @elinetychsen
  Jeg har fuldt med i små 4 år nu, og kunne ikke forestille mig en dag uden et kig forbi, inspiration til den næste genbrugs eller shoppetur.
  Jeg ville uden tvivl dele gevinsten med min veninde Linda Bruun, som ville se drøn godt ud i en af de smukke t-shirts ☺️

 3. Lise Videbæk Jensen Avatar
  Lise Videbæk Jensen

  Jeg har fulgt bloggen i ca. 1 år, og det er kun fordi jeg ikke har opdaget den før! Jeg er vild med din stil, og det er fedt at få en masse inspiration.
  Jeg vil dele med min veninde Karoline✌️
  Instagram: lisejensen98

 4. Anna Marie Avatar
  Anna Marie

  Instagram: @annasimper
  Jeg tror jeg har fulgt din blog i omkring 5 år
  Hvis jeg vandt ville jeg dele præmien med min mama. Hun går med t-shirts med print en hel del mere end mig og tænker hun vil kunne lide den

 5. Laura Mundbjerg Avatar
  Laura Mundbjerg

  Instagram: Lauramundbjerg
  Jeg har fulgt med i ca 4 år, fra da jeg startede på gymnasiet og var et vrag a usikkerhed. Din blog er min ultimative inspirationskilde og har hjulpet mig gennem mange tøjkriser/identitetskriser.
  Jeg ville dele præmien med min bedste veninde Sisse. Vi skal snart rejse sammen, og det ville da se cool ud at matche med hinanden i Asien.

 6. Monica Strandgaard Avatar
  Monica Strandgaard

  @monicastrandgaard
  Jeg tror, jeg har fulgt din blog omkring 3,5-4 år, og du er helt klart en af de personer, der har inspireret mig til at være ligeglad med, hvad alle andre tænker og bare gå amok i farver. Det gør mig simpelthen bare så glad, så hvorfor skulle jeg lade være? 🙂
  Jeg ville dele præmien med min storesøster, som jeg holder så uendeligt meget af, og som jeg deler min passion for tøj med, selvom hun nogengange synes, jeg er LIDT for skør!

 7. Nina Leth Møller Avatar
  Nina Leth Møller

  @ninaleth og jeg vil gerne dele med min veninde Michele Dam. Fordi jeg har forsømt hende mens jeg var på højskole og alligevel står hun klar når jeg kalder.

 8. Laura Avatar
  Laura

  Instagram: Lauratjaereborg

  Jeg har fulgt din blog i ca 4 år nu og jeg nyder dine indlæg og fede tilgang til påklædning og hverdags “leg” med din stil
  Jeg vil give den anden t-siger til min søster… Simpelthen bare fordi ❤️ (Og nogle gange skal man forkæle nogen bare fordi)

 9. Michala Avatar
  Michala

  Min instaprofil er @msonderby, og jeg har fulgt bloggen i 3-4 år. Jeg ville dele præmien med min søster, fordi vi bor langt fra hinanden, og ikke ser hinanden så tit, men hun står altid klar til at hjælpe, hvis der er noget.

 10. Rikke Alminde Avatar
  Rikke Alminde

  Tillykke med blog-fødselsdagen!
  På Instragram hedder jeg: rikkealminde
  Jeg har fulgt med i 5-6 år efterhånden. Du er vildt cool og inspirerende, især tilbage i mine teenageår, hvor jeg ikke var bange for at gå med farver mens alle andre var!
  Hvis jeg vinder, vil jeg dele med min søde veninde Helene – de T-shirts er lidt street, lidt retro og bare cool, hvilket passer ind i begge vores stile.

 11. Clara Avatar
  Clara

  Insta: clarahave
  Jeg har været fast læser af bloggen siden 2012, hvor min gode veninde Helene introducerede mig for bloggers delight. Dengang var det nok din meget retro stil, der inspirerede mig i en meget sort periode af mit liv, her husker jeg specielt, at du sad på en bænk i en stor ternet detektiv jakke… Efterhånden følger jeg med, da bloggen er anderledes og ikke følger normallen og det der nødvendigvis er på mode. Men derfor ville jeg også dele med Helen, der introducerede mig for bloggen, også da hun med hendes skønne stil inspirerer mig og det ville være rart at give lidt tilbage! ;))

 12. Mathilde Hoem Avatar

  Tillykke!! Uhh, jeg tror jeg har fulgt dig i omkring 4 år, og er totalt tosset med din farverige stil! Jeg skal helt klart dele med Amanda, woop! Og så er min insta – mathildhoem ..

 13. Sine Avatar
  Sine

  Har læst med næsten fra starten, tror jeg. Og jeg vil sygt gerne vinde de to t-shirts til mig og min veninde Katrine, som desværre ikke skal på Roskilde i år pga eksamener. Hun har i øvrigt fødselsdag i morgen, hvilket er endnu en god grund til, at hun fortjener en fin t-shirt!

  Instaprofil: sine_munch

 14. Kristina Varming Avatar
  Kristina Varming

  1. Min Instagram profil: kristina.varming
  2. Jeg har kun fulgt med i nogle måneder. Men jeg er virkelig inspireret af din skønne farverige tøjstil!
  3. Jeg vil gerne dele præmien med min bedste veninde, Dineke, da hun er den bedste veninde, man kan ønske sig! Hun lægger øre til alle mine kvaler. 😉 Så det kunne være vildt fedt at overraske hende med fin trøje! 🙂

 15. Nanna Bottos Avatar
  Nanna Bottos

  1. mit Instagram navn er @nayrubymusic
  2. Jeg har fulgt din blog meget kort tid, fordi jeg først lige har opdaget du fandtes gennem min veninde Nanna Elizabeth fra Fries Before Guys som jeg selvfølgelig vil dele præmien med!

 16. Mathilde Avatar
  Mathilde

  1) @mathildegoetke
  2) Jeg startede med at følge din blog omkring 2012, tror jeg. Måske 2013, men det var deromkring, jeg begyndte at læse blogs og din var en af de første, jeg begyndte at følge.
  3) Jeg ville dele præmien med min søster, som jeg savner efter at have boet snart 10 måneder i Paris

 17. Sille Langberg Avatar
  Sille Langberg

  Halløj
  Min Instagram hedder _langberg_, og jeg tror jeg har fulgt med i under et år.
  Jeg kan ikke engang huske, hvordan jeg kom herind. Dit farverige genbrugsunivers minder så meget om dagligdagen på mit gymnasiet, at jeg regner med at følge med længe endnu.
  T-shirten ville jeg give til min veninde Alberte, fordi hun fortjener en gave mere end nogen anden, og fordi hun virkelig ville sætte pris på netop denne.
  God sommer,
  Sille

 18. Birna Lambaa Avatar
  Birna Lambaa

  Min insta navn er birnal.

  Jeg har fulgt dig i lang tid – tror det var lige efter at jeg fandt blogverdenen i 2011/2012, efter, at jeg flyttede til dk 🙂
  Jeg ville dele med min lillesøster, der faktisk også flytter til dk til efteråret❤️

 19. Karoline K Avatar
  Karoline K

  Min bruger er @Karolinekirkeboeg og jeg har fulgt med i 1 1/2 års tid tror jeg
  Præmien vil jeg dele med min søde lillesøster☀️

  1. Karoline K Avatar
   Karoline K

   Oh, og jeg vil dele den med hende, fordi vi sjældent ses, og jeg savner hende i min hverdag ☀️

 20. Charlotte Avatar
  Charlotte

  @charlottelhan
  Hmm et par år vil jeg tro.
  Vil dele præmien med en veninde 🙂

 21. Nanna Avatar

  Stort tillykke med de syv år! Jeg begyndte t følge dig omkring 2011/12 Dengang jeg selv havde en blog ved bloggers delight (FashionAvecNanna haha). Og din blog er stadig skøn og personlig, og dejligt at se hvordan den hr udviklet sig
  Vil dele præmien med en kær veninde, som jeg kan fejre syv års venskab med i juli 🙂

  Min Instagram er: NannaGraversen

 22. Marie Avatar
  Marie

  Tillykke med bloggens 7 år 🙂
  Instragram: @boeving
  Jeg ved ikke præcist hvor længe, jeg har fulgt bloggen, men det er i hvert fald et par år.
  Præmien vil jeg gerne dele med min søde veninde Amber, som er min faste go to, når der skal snakkes mode.

 23. Josephine Hansen Avatar
  Josephine Hansen

  Instagram-profil: @phinehh

  Har fulgt bloggen i 3 år nu tror jeg. Jeg vil dele præmien med min søde søster. Bare fordi hun er Nice og fortjener en Nice t-shirt 🙂

 24. Rikke Avatar
  Rikke

  Tillykke med bloggens fødselsdag!
  Jeg ville dele præmien med min søde veninde, og nabo, Demi. Hun er en lifesaver der altid har min ryg og er klar på alle mine skære spontane eventyr. Sikke fin hun ville se ud i sådan t shirt 🙂
  Min Instagram er @rikkemelgaard_ og jeg har fulgt on-and-OFF de sidste 4 års tid

 25. Maja Nielsen Avatar

  instragramnavn: majaskovgaardnielsen

  Jeg har fuldt dig nææææææsten fra starten. Lige inden du skiftede navn og over til bloggers delight, var der du kom under min radar. Jeg vil dele præmien med min veninde Tenna. Hun skal på udveksling efter ferien og arbejder sin røv i laser på et lille kontor indtil, så når muhammed ikke kan komme ud at shoppe, må shopping komme til Muhammed 😉

 26. Maja Avatar

  @majasskriblerier
  Jeg har kun fulgt dig tre dage efter jeg hørte dig i en podcast med Friesb4guys, og jeg var helt solgt. Jeg synes du sagde så mange kloge ord omkring blogging (og livet) og su virker skønherlig!
  Desuden er det bare fantastisk at se noget der ikke går i sort (jeg er særligt vild med den gule nederdel, og hvis ikke jeg vinder her, så tager jeg altså ned og køber den selv )

 27. Hannah Elisabeth Due Avatar
  Hannah Elisabeth Due

  Instagramnavn: @hanse_basse
  Vildt fedt!!! Jeg har fulgt dig i cirka 10 måneder, efter jeg så dig i tv-programmet “Besat af skønhed” Jeg synes at du har den fedeste stil, og den minder mig om min veninde Vibes stil. Vi er begge helt vilde med farverigt tøj, derfor skal vi dele denne præmie! De tees er jo vildt Nice!<3<3<3

 28. Lise-Lotte Avatar
  Lise-Lotte

  Min instagram hedder @liselottekja og jeg har vel fulgt bloggen i… puuuh, 3 år måske? Har ikke helt styr på det, en har fulgt med i et stykke tid efterhånden. Især på Instagram, hvor dine billeder altid er en god portion farve-inspiration – som faktisk også har inspireret mig til at gå mere i farver. Farver er jo det fedeste 😀
  Jeg vil dele med min søde veninde Anja, som jeg er sikker på, ville blive glad for en lækker sommertrøje. Vi har kendt hinanden siden gymnasiet og holder stadig sammen i tykt og tyndt.

 29. Isabella K Avatar
  Isabella K

  @isabellakirkeboeg_
  Jeg er først for nyligt begyndt at følge med.
  Præmien vil jeg dele med min storesøster

 30. Hald Avatar
  Hald

  Wow 🙂 Tillykke med de 7 år.
  Hedder @mareikehald på IG, følger dig først nu på IG, men har fulgt dig herinde siden du var på hos friesbeforeguys. Hvis jeg var så heldig at vinde (på min fødselsdag) vil jeg dele den med min veninde R 🙂