NEMESIS BABE 7 YEARS GIVEAWAY

 

Tænk sig lige at for præcis 7år siden i dag sad jeg lidt uden for Aalborg og kedede mig så meget, at jeg bestemte mig for at oprette en blog. Bloggen Life Outside of Town blev født d. 22 juni 2010 og ikke længe efter skiftede den navn til NEMESIS BABE. Og her sidder vi så. Og det skal fejres! BOOM!

 

Og som vi alle jo ved, ville det ikke være muligt at have så overdrevet nice en blog, hvis ikke det var for jer derude på den anden side af skærmen, som sluprer i jer alt jeg smækker op på world wide web. Og som en tak skal I have del i nogle af de goder, jeg nyder godt af på grund af bloggen. Som for eksempel nogle lækre t-shirt som jeg fik af Munthe i går, da jeg luftede det faktum at bloggen havde fødselsdag. Dem skal I ha’! Og for at gøre det endnu bedre skal I dele dem med en i holder af.

 

 

 

For at vinde de to lækre tees i str 38 fra Munthes festival-kollektion, kan man deltage i denne giveaway ved at gøre følgende:

  1. Følge NEMESIS, BABE på instagram(duh, det gør I jo allerede)
  2. Skrive en kommentar til dette indlæg med: 
    1. Navnet på jeres instaprofil
    2. Hvor længe I har fulgt bloggen(bare fordi jeg er nysgerrig)
    3. Hvem I vil dele præmien med og hvorfor det netop er den person.
  3. For at forøge chancerne skal I være velkomne til at dele konkurrencen med jeres favorit-person, for så er der jo dobbelt chance for at netop I to vinder.

 

Man kan deltage indtil d. 29/6 og jeg trækker en vinder, når jeg er kommet hjem fra Roskilde festival d 2/7!